3 redenen om voor Reynaers Kozijnen te kiezen

Kozijnen heb je in zoveel verschillende soorten. De kwaliteit, het materiaal, de kleuren, duurzaamheid etc. Het bepaalt allemaal de prijs en het uiterlijk van een goed kozijn. De kozijnen van het merk Reynaers staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Daar zoomen we graag op in, in dit artikel.

Gezien de huidige behoefte aan energiebesparing en duurzame ontwikkeling, investeert het bovendien in onderzoek om producten te verbeteren. Zo heeft Reynaers profielen gemaakt met thermische onderbreking.

De ervaring leert dat het gebruik van aluminium bij de vervaardiging van al deze producten veel mogelijkheden, vormen en stijlen biedt. En deze Reynaers Kozijnen hebben de volgende eigenschappen:

Een goede isolatie is belangrijk.

Niet alleen om je energierekening te beperken, maar ook om te voldoen aan de geldende regels voor de bouw of renovatie van een huis. Gelukkig houden Reynaers Kozijnen rekening met al deze factoren.

Kiezen voor deuren en ramen van Reynaers is kiezen voor thermisch en akoestisch geïsoleerde profielen.

Niet alleen de kou, maar ook het geluid van buiten moet buiten het huis worden gehouden. Daarom hebben Reynaers Kozijnen een thermische onderbreking, bestaande uit polyamidestrips en een akoestische afdichting, die het binnendringen van geluid en kou verhindert. Hier zijn bovendien verschillende series profielen met verschillende isolatieniveaus voor beschikbaar.

Isolatie alleen is niet voldoende

Doordat woningen steeds beter geïsoleerd zijn, zijn er meer schadelijke stoffen zoals kooldioxide en vocht in de lucht aanwezig. Daarom is ventilatie een heel belangrijk punt geworden.

Reynaers ontwierp daarom het ventilatieprofiel Ventalis. Dit profiel wordt geïntegreerd in de kozijnen. Deze apparaten passen de ventilatie aan op basis van de winddruk. Er is nu een akoestische versie van Ventalis. Zodat Je kunt genieten van meer frisse lucht.

Het design

Reynaers Kozijnen zijn verkrijgbaar in vele esthetische variaties, verschillende soorten openingen en configuraties. De ramen zijn verkrijgbaar in verschillende designs: modern, ultradun, traditioneel met behoud van hoge isolatieprestaties.

Dit zorgt voor een perfecte harmonie tussen duurzaamheid van materialen, strak design en architectonische uitdagingen. Deze ramen transformeren de uitstraling van een ruimte, waardoor deze warmer, helderder en uitnodigender wordt.