Wat kost een huis bouwen

Dat is nogal een vraag. Het hangt namelijk helemaal van je eigen wensen voorkeuren af. Dus in principe bepaal jij het kostenplaatje van je nieuwe optrekje helemaal zelf!

Oké, dat antwoord is nogal kort door de bocht, dat snappen we. Daarom gaan we hieronder dieper in op de verschillende mogelijkheden die Groothuisbouw je biedt. Ons bedrijf is gevestigd in Emmeloord en heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het neerzetten van ieder type woning. Dat is dan ook de reden dat we je een foutloze bouw kunnen garanderen! Plus een huis dat voldoet aan alle eisen die jij jezelf – en ons – gesteld hebt.

Waarom zou je genoegen nemen met een optrekje dat iemand anders voor je heeft neergezet? Dat betekent immers dat je moet inleveren op het aantal kamers, de ligging, de lichtinval, het aantal verdiepingen en nog veel meer. Wij vinden dat je op het gebied van deze – en vele andere – zaken best op je strepen mag gaan staan; jij bent immers degene die een nieuw huis wil. Dan wil je toch ook kunnen leven volgens jouw voorwaarden?

Jouw droom is waar wij werk van gaan maken. Lees hier hoe!

Ontwerpen

Allereerst is het belangrijk dat je voor jezelf vaststelt in wat voor huis jij wilt gaan wonen. Zoals gezegd hebben wij nagenoeg elke denkbare woning van zo’n beetje iedere soort en op de meest uiteenlopende plekken al mogen neerzetten. Wees dus volledig vrij in het kiezen van het type huis waarin je wilt leven als het specifieke model. En uiteraard zijn er nog aanvullende opties zoals balkons, serres, dakkapellen en andere aanverwante zaken. Stel je voor; je bent volledig verantwoordelijk voor jouw eigen herenhuis, boerderij of villa, zonder dat je daar een architectenopleiding hoeft te hebben gevolgd!

In slechts zeven eenvoudige stappen is het hele ontwerp klaar. Daarna sturen wij je snel een offerte toe.

Duurzaam bouwen

Door een nieuw huis te betrekken, laat jij aan jezelf weten dat je klaar bent voor de toekomst. Maar wist je dat je tevens voor het milieu kiest zodra je met Groothuisbouw in zee gaat? Wij maken namelijk alleen maar gebruik van duurzame materialen, zodat de natuur zo min mogelijk belast wordt. Bovendien bereiden wij ons al enkele jaren voor op de norm die vanaf 2020 geldend gaat worden. Vanaf dan mag er namelijk alleen nog maar gasloos gebouwd worden. Kortom, wij verzekeren je dat je niet alleen een prachtig maar ook een duurzaam huis zult gaan betrekken!