Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

4 Voordelen van het installeren van een deurbel camera

Als je op zoek bent naar een veiligere en veiligere manier om bezoekers bij je thuis te screenen, overweeg dan om een ​​Eufy deurbel met camera te installeren. De deurbel camera ziet eruit als een normale deurbel. De bezoekers zullen niet weten dat het een camera is. Door dit systeem te installeren, kun je controleren wie er bij je thuis komt en aanbelt. Deze camera kan ook opnemen, zodat hij ook als bewakingscamera kan dienen. De camera kan worden aangesloten op je smartphone. Zo kun je de staat van je woning in de gaten houden wanneer je niet thuis bent. Het kan je een waarschuwing sturen wanneer het beweging detecteert. Hier zijn enkele voordelen van deurbel camera’s.

Verbeter de beveiliging van je huis

Het belangrijkste voordeel van het installeren van een deurbel camera is het verbeteren van de huisbeveiliging. Met een deurbel camera kun je zien wie er voor je voordeur staat, zelfs voordat je de deur beantwoordt. Het kan je helpen om potentieel gevaar en zelfs indringers te vermijden. Als je geen alarmsysteem in huis hebt, kan het hebben van een slimme video deurbel je toch gemoedsrust geven. Deurbel camera’s kunnen ook dienen als bewakingssystemen. Een bewakingssysteem voor buiten is een uitstekende manier om in de gaten te houden wat er in huis gebeurt. Je kunt je dus veiliger voelen als je thuis bent. Naast een deurbel camera heb je wellicht ook een droogmolen nodig.

Hulp bij het screenen van bezoekers

Als je veel leveringen of verkopers krijgt die de neiging hebben om op willekeurige momenten van de dag langs te komen, kan het hebben van een slimme video deurbel je helpen om ze te screenen voordat ze je huis binnenkomen. Je kunt zien wie ze zijn en of ze wel of niet in je eigendom moeten worden toegelaten. Dit verkleint het risico om opgelicht of beroofd te worden door vreemden. Bovendien verkleint dit de kans dat onverwachte bezoekers en ongewenste gasten zonder toestemming je huis binnenkomen.

Lagere rekening voor woningverzekering

Verzekeringsmaatschappijen van huiseigenaren geven vaak kortingen voor huiseigenaren die geavanceerde beveiligingssystemen gebruiken, zoals deurbel camera’s. Ze weten dat deze systemen de misdaadcijfers in hun gebied kunnen verminderen. Heb je een slimme video deurbel in huis, dan kun je in aanmerking komen voor deze speciale aanbieding. Het apparaat helpt diefstal en inbraak te voorkomen door in de gaten te houden wie je eigendom betreedt wanneer je niet in de buurt bent. Op deze manier vermindert het de risico’s op diefstal en inbraak, wat resulteert in lagere verzekeringspremies voor huiseigenaren zoals jij die zich zorgen maken over hun eigendom en investeringswaarde.

Verbeter de waarde van je huis

Ben je van plan om je woning in de toekomst te verkopen? Als je een deurbel camera in je huis installeert, kun je de waarde van je huis verhogen. Uit vastgoedonderzoek blijkt dat kopers meer geïnteresseerd zullen zijn in het kopen van een huis met een beveiligingssysteem zoals een deurbel camera, camerabewaking en inbraakalarm. Dit type huis kan hun veiligheid garanderen. Daarom kan een huis met een deurbel camera een hogere prijs hebben.