5 manieren om vuilniszakken te gebruiken voor je verhuizing

Een essentieel onderdeel van elke verhuizing is inpakken. En hoe vaak je ook bent verhuisd, het lijkt erop dat het niet mogelijk is om te bepalen hoeveel verpakkingsmateriaal je nodig hebt. Bovendien zoek je waarschijnlijk naar manieren om de verhuiskosten te verlagen, waardoor je graag je shopper met rits volstopt met spullen zodat je minder verhuisdozen hoeft te kopen. Daarnaast kun je ook geld besparen als het gaat om je verhuizing door gebruik te maken van vuilniszakken. Je kunt dit op meerdere manieren doen, hieronder lees je hier vijf van.

Verpak kleding en beddengoed

Als het op inpakken aankomt, zijn vuilniszakken ideaal voor het verpakken van stoffen. Omdat items zoals kleding of linnengoed niet kunnen breken, kun je ze effectief in een vuilniszak verpakken. Natuurlijk wil je steviger verpakkingsmateriaal gebruiken als je een opslagservice hebt genomen en van plan bent om je garderobe een tijdje met pensioen te laten gaan. Anders vouw je je kleding of linnengoed netjes op en stop je het in de zak of in een weekendtas. Dit is een van de beste manieren om kattenbakken te gebruiken tijdens het verhuizen.

Gebruik als bescherming

Een van de meest pragmatische toepassingen van vuilniszakken bij het verhuizen is om ze als beschermend materiaal te gebruiken. Zo zijn ze een voordelig alternatief voor noppenfolie en pakpapier. Dus, tenzij je al een voorraad hiervan hebt, gebruik dan vuilniszakken. Snijd ze in stukken en bedek de bodem en zijkanten van je kartonnen dozen net zoals je zou doen met noppenfolie. In plaats van inpakpapier kun je afvalzakken gebruiken om afzonderlijke items zoals borden in te pakken.

Vervoer de planten

Plaats de pot van de plant gewoon in de vuilniszak om vervuiling van het voertuig te voorkomen.  Zorg er ook voor dat het bovenste deel van je planten buiten de zakken blijft, zodat ze kunnen ademen. En zelfs als je ze helemaal moet afdekken, zorg er dan voor dat je een paar gaten in het plastic prikt om wat lucht binnen te laten. Zo blijven je planten leven tijdens de verhuizing en kun je er ook in je nieuwe woning van genieten.

Bescherm je kleding

Nu, zelfs als je een mooie kledingkast bij de hand hebt, kunnen vuilnisbakken nog steeds van groot nut zijn bij het verhuizen. Dus in plaats van je hangende kleding van de hangers te halen, schuif je de vuilniszak gewoon over zoveel als er in past. Op deze manier houd je je kleding vrij van vocht en kreuken. Eventueel kun je ze ook simpelweg in een sporttas plaatsen.

Transporteer de knuffels

Als je je afvraagt ​​hoe je de stapel onbreekbare knuffels van je kleintje snel kunt inpakken, bewapen jezelf dan met een vuilniszak. Je kunt er zonder veel moeite knuffels in gooien, de tas labelen en hem bij de hand hebben als je eenmaal in je nieuwe huis bent aangekomen. Zo gebruik je vuilniszakken bij het verhuizen en maak je in ieder geval een deel van je inpaktaak gemakkelijk.