Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Airco kantoor

Jullie kantoor. De plek waar creativiteit gecombineerd wordt met hard werken, bloed, zweet en tranen. Een plek waar je optimaal wilt kunnen focussen op je werk. Een plek waar het binnenklimaat ideaal moet zijn zodat niemand bezwijkt onder de druk. Een plek voor NuKoel.

Airco kantoor

Met een airco op kantoor zorg jij voor je werknemers. Je gunt jezelf en hen een koele omgeving in de zomer en een behaaglijk warm gevoel in de winter. Daarnaast zorg je met een NuKoel airco op kantoor voor de gezondheid van je medewerkers. Met onze luchtfiltering zorg je voor schone lucht en voorkom je pollen en kleine schadelijke stofjes in jullie kantoorruimte.

Ventilatie airco kantoor

Waar druk gewerkt wordt, wordt gezweet. Waar gezweet wordt, is behoefte aan ventilatie. Goede ventilatie. Dat weten wij als geen ander en dat is ook de reden dat onze airco’s zorgen voor optimale ventilatie. Niet alleen nu, maar ook over een jaar. Met ons periodieke onderhoud vervangen wij namelijk altijd de filters wanneer dit nodig is. Zo behoud jij de juiste ventilatie en een ideaal binnenklimaat.

Zakelijke investering

Heb je al nagedacht over de mogelijkheden om zakelijk jouw airco’s aan te schaffen? Wij kijken graag mee met jouw situatie om te kijken welke fiscale voordelen van kracht kunnen zijn voor jouw organisatie. Wel zo prettig.

Airco oplossingen kantoor

NuKoel heeft diverse kantoor airco oplossingen voor jouw kantoor. Naast een ‘reguliere’ split unit airco hebben wij ook cassette airco’s, mirror airco’s en design airco’s. Zo kies je dus altijd voor de juiste optie passend bij jouw kantoor. Hebben jullie een systeemplafond? Dan is de cassette airco voor jullie de juiste keuze. Kiezen jullie voor de airco die naadloos aansluit bij jullie interieur? Dan is de design airco echt iets voor jullie.

Ben jij nou op zoek naar een airco op kantoor? De experts van NuKoel helpen je graag verder met een passend advies op maat voor airco op jullie kantoor. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Voor ieder kantoor is er een passende airco oplossing.