Alle voordelen van maatwerk meubels op een rijtje

Heb je al complete weekenden op de woonboulevard doorgebracht en ken je alle woonwinkels in de buurt inmiddels van binnen en van buiten, maar heb je het meubelstuk van je dromen nog niet gevonden? De oplossing? Stop met zoeken en kies voor een meubel op maat. Van een wasmachinekast tot een kast op maat laten maken en van een complete keuken tot een mooie inloopkast: de mogelijkheden van maatwerk meubels zijn eindeloos.

Past altijd

Het belangrijkste voordeel van maatwerk meubels is dat ze altijd perfect passen. Niet alleen op de door jou beoogde plek, maar ook binnen de stijl van je interieur en binnen jouw wensen. Het fijne aan maatwerk is dat de vakman in kwestie het gewenste meubelstuk eerst komt inmeten, waardoor het ook echt past. Dit maakt maatwerk ook meteen ideaal voor moeilijke ruimtes, hoekjes en schuine plafonds.

Uniek

Maatwerk meubels zijn eigenlijk, een soort van, je eigen ontwerp. Je haalt dus altijd een uniek, one of a kind item in huis. Wil je graag een groene keuken of een meubelstuk van oud steigerhout: bij maatwerk kan het allemaal. Of je nu van robuust, klassiek of modern houdt. Van wit, zwart of kleur: met maatwerk kan het allemaal. En dat van elke materiaalsoort. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer samen een meubelstuk waar jij écht blij mee bent.

Functioneel

Maatwerk meubels kun je indelen zoals jij wilt. Wanneer je een inloopkast of kledingkast op maat laat maken bijvoorbeeld, kies jij zelf hoeveel legplanken, hoeveel roedes en of er wel of geen opbergruimte moet zijn voor schoenen, sieraden, ondergoed of stropdassen. Heb je vee lange jurken en rokken? Dan zorg je er met maatwerk voor dat je die ruimte ook hebt. Veel pakken en overhemden? Ook dat is geen probleem in een maatwerk kast. Maar ook een maatwerk keuken richt jij in zoals je wilt. Hoge kasten, lage kasten, spoeleiland, los fornuis of een mooie geïntegreerde kookplaat. Niet alleen leuk, maar ook heel functioneel dus.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nee, maatwerk meubels zijn niet goedkoop. Maar de prijs-kwaliteitverhouding daarentegen is goed. Jouw meubelstuk wordt met de hand gemaakt, door mensen die hun vak verstaan. En dat van de materiaalsoort die jij zelf uitkiest.

Het laten maken van maatwerk meubels biedt natuurlijk niet alleen maar voordelen. Het belangrijkste nadeel van maatwerk is de prijs. Aan jou dus om te bepalen wat jij over hebt voor een maatwerk meubelstuk.

Meer dan 50 jaar maatwerk bij Hubo

Wil je een échte vakman voor jouw maatwerk meubels. Maak dan kennis met het vakteam van Hubo bij jou in de buurt. Of je nu twee linkerhanden of twee rechterhanden hebt: iedereen is welkom. Onder het genot van een kopje koffie worden jouw wensen, eisen en het budget besproken. Eén van de vakmensen komt bij je langs om alles op te meten. Is jouw meubel op maat klaar? Dan wordt deze ook bij jou thuis geplaatst. De klusdienst van Hubo bestaat niet voor niets al meer dan vijftig jaar.