gietvloer

Alles over gietvloeren voor je woning, bedrijf of winkel

Een gietvloer heeft veel voordelen, en wordt dan ook op veel locaties gebruikt. Vooral binnen bedrijven en winkels is de gietvloer erg populair, maar ook steeds meer mensen kiezen ervoor om deze in hun woning te laten leggen. 

In dit artikel lees je meer over de voordelen van gietvloeren, maar laten we je ook zien dat het mogelijk is deze soort vloeren zelf aan te leggen. Lees dus snel verder.

Wat zijn de voordelen van gietvloeren?

Wanneer een gietvloer goed is aangelegd heb je geen last van kieren of naden, en zal je vloer heel lang mooi blijven. Valt er iets kapot op je gietvloer, of mors je iets vochtigs, dan is dat geen probleem. Met een simpele stofzuiger en dweil is je vloer in een handomdraai schoon. Verder is er niet veel onderhoud nodig om je gietvloer mooi te houden. Uiteindelijk bespaar je zo veel tijd, maar ook geld. Het is niet nodig om dure onderhoudsproducten te kopen, of om professionals te laten komen voor het onderhoud. 

De verschillende soorten gietvloeren maken het mogelijk deze techniek in veel situaties toe te passen. Je wil waarschijnlijk niet dezelfde vloer in een fabriek als in een moderne woning. Overleg met de specialisten van goedkope-gietvloeren.nl welke soort vloer het beste bij jouw project past. Ze zullen je de verschillende opties uitleggen en je helpen de juiste keuze te maken.

Een aantal voorbeelden van soorten gietvloeren:

  • Vloercoating
  • Epoxyvloer
  • Woonbeton

De vakmensen van het eerder genoemde bedrijf kunnen ook andere soorten vloeren aanleggen, zoals troffelvloer, grindvloer, microcement vloer en pandomo vloer. Ook deze hebben veel voordelen waarover de specialisten graag hun kennis met je delen.

Zelf een gietvloer of epoxyvloer aanleggen

Als je graag zelf klust is het mogelijk je eigen vloer aan te leggen met de producten van de epoxywinkel. Naast de producten die je nodig hebt voor de vloer kun je hier ook terecht voor al het nodige gereedschap en bepaalde accessoires. 

Met de uitleg van de epoxywinkel is het goed te doen om je eigen vloer aan te leggen in je woning, winkel of bedrijf. Je bespaart hiermee veel geld, omdat je geen vakman hoeft te betalen. Bestel de juiste producten online, volg de stappen, en leg je eigen prachtige gietvloer. Het stappenplan staat in PDF formaat op de website, en is geheel gratis. 

Om alles wat makkelijker te maken kun je ook een gietvloer pakket kopen. Zo heb je in één keer alles in huis, van de blikken met materiaal voor de vloer tot handschoenen en kwasten. Hiermee kun je meteen na ontvangst aan de slag.

Laat je toch liever een professional komen? Dan kun je via de website vrijblijvend verschillende vakmensen vergelijken qua prijs, termijnen en realisaties.