Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

gietvloer rotterdam

Betonvloercoating en gietvloeren, perfect voor elk bedrijf

De juiste vloer laten aanleggen in je bedrijf is erg belangrijk, of dit nu een garage, winkel, werkplaats of kantoor is. Je loopt er de hele dag overheen, er staan zware machines of voertuigen op, soms vallen er scherpe en harde objecten waardoor de vloer zou kunnen beschadigen… Je vloer krijgt veel te verduren. Om deze beschadiging maar ook vroegtijdige slijtage te voorkomen kun je voor een betonvloercoating of gietvloer kiezen. Wat de vele voordelen van deze vloeren zijn, lees je in dit artikel.

Wat is betonvloercoating en wat zijn hier de voordelen van?

Als je een betonnen vloer in je bedrijf hebt liggen wil je deze natuurlijk niet er uit laten breken om deze te vervangen. Dat kost veel geld, neemt aardig wat tijd in beslag, en hierdoor kun je de ruimte een tijdje niet gebruiken. Ook al is de vloer wat beschadigd wordt deze optie vaak afgewezen om deze redenen. Om er toch voor te zorgen dat je vloer vernieuwd wordt kun je deze laten coaten. Er wordt dan een mix van harsen aangebracht die een laag vormt op het beton.

Deze hele harde laag beschermt je vloer en zorgt er ook voor dat eventuele scheuren in het beton geen probleem meer vormen. Hierdoor kun je de vloer heel makkelijk schoonmaken en onderhouden, en zul je niet snel last krijgen van slijtage. De vloer zal heel erg lang meegaan, en je hoeft er al deze tijd weinig aan te doen. Ook in een werkplaats waar de vloer normaal gesproken veel te verduren heeft is dit een fijne oplossing. 

Bij https://www.betonvloercoating.nl/ kun je veel informatie vinden over het coaten van een beton vloer. Ook staan hier mooie voorbeelden op zodat je een idee krijgt van wat er allemaal mogelijk is. 

Wat zijn de voordelen van gietvloeren?

Een gietvloer geeft een moderne, strakke en soms een industriële uitstraling. Dit is natuurlijk wel erg afhankelijk van het type en de kleur die je kiest. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is een gietvloer ook geschikt voor woningen. Zo heb je een prachtige vloer waar je weinig aan hoeft te doen. Ook het schoonmaken is erg simpel wanneer er gemorst wordt bijvoorbeeld. 

Binnen een bedrijf zorgt een gietvloer voor veel comfort en tijdbesparing. Omdat het onderhouden en schoonmaken zo simpel is hoef je hier maar weinig tijd aan te besteden, en betaal je ook minder schoonmaakkosten. Hierbij is de vloer stevig en slijtvast. Krassen onder de bureaustoelen met wieltjes zijn dus verleden tijd!

Op de website van gietvloerrotterdam.nl staan prachtige voorbeelden van gietvloeren in verschillende ruimtes, van luxe woningen tot moderne kantoorruimtes. Zo zie je meteen wat de mogelijkheden zijn, en kom je misschien op ideeën voor de inrichting of renovatie van je nieuwe kantoor, winkel of woning.