Creëer de meest intense Spa in je eigen omgeving

Het blijft toch altijd een beetje oncomfortabel om met allerlei vreemde mensen in een spa- of wellness omgeving te zitten. Of het nu naakt of in zwemkleding is, je voelt je toch altijd een beetje bekeken. Niet iedereen zit er op te wachten om haar of zijn hebben en houwen aan de buitenwereld te tonen. Gelukkig is er in de vorm van een opblaasbare spa een oplossing om in volledige privacy van je eigen tuin toch heerlijk ontspannen te genieten. Zelfs als je geen grote tuin hebt is het mogelijk om zo’n spa te plaatsen.

Voor veel mensen is een sauna of wellness resort beslist een no go. Terwijl een grote groep Nederlanders er samen met zijn of haar partner heerlijk kan genieten in een vaak waterrijke omgeving. Voor wie zich toch een beetje schaamt voor zijn of haar figuur is er een mooi alternatief om toch heerlijk te badderen en te ontspannen.

Oplossing

Het zou toch ideaal zijn als je deze zomer heerlijk in eigen spa kunt genieten zonder dat je die hele tuin hoeft overhoop te halen en voor bouw- en installatiekosten komt te staan. Met opblaasbare spa haal je op een laagdrempelige manier een optimale wellness ervaring naar jouw tuin. Een opblaasbare spa zorgt ervoor dat jij, in volledige privacy, toch ontspannen kunt genieten van je eigen waterresort. Het is een oplossing voor iedereen die graag van zijn of haar tuin geniet, maar toch liever niet de hele boel overhoop haalt of afhankelijk is van de spa van vrienden of kennissen. Met een opblaasbare spa haal je op een laagdrempelige manier een optimale wellness ervaring naar je eigen tuin.

In gebruik

Toch zien sommige liefhebbers van de spa het opzetten van het gebeuren als een onoverkomelijke drempel. Dat heeft misschien te maken de situatie in het verleden toen het opzetten van een opblaasbare spa best wat tijd in beslag nam. Tegenwoordig is dat door de veelal nieuwe technologische toepassingen niet meer het geval. Krijg je spontaan zin in een ontspannend moment in je eigen tijd dan kun je er van uit gaan dat het opblaasbare bubbelbad makkelijk is op te zetten. Dit zal gemiddeld niet meer dan een kwartiertje tijd in beslag nemen, terwijl je dit zonder speciaal gereedschap kunt realiseren. Naast een automatische pomp die de boel opblaast zijn er tal van snufjes zoals digitaal te regelen temperatuur, in te stellen verlichting en verschillende bubbel en massagestanden die een wellnessmoment echt ontspannen en ideaal maken.

Privacy

Woon je in een drukbevolkte buurt dan kan de inkijk van de buren nog een klein probleem zijn. Om de privacy te garanderen wanneer je ontspannen in je spa ligt, bestaat er altijd de mogelijkheid om een semi-transparante overkapping of zeildoek over de opblaasbare spa te spannen. Een andere mogelijkheid bestaat uit het aankleden van de omgeving waar je de unit wilt plaatsen. Je kunt er een aantal mooie planten rondom zetten of een buitenkeuken met tropische cocktailbar bij zetten. Het is maar net wat je smaak is. Het zal alles bij elkaar even wat inspanning kosten om uiteindelijk optimaal te ontspannen.