Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De 3 design meubels om jouw huis naar de trends van 2023 in te richten

In 2023 gaat het huis een nog belangrijkere rol spelen in het gezin. Steeds meer mensen gaan thuiswerken en willen hun huis daar ook naar inrichten. Een professionele uitstraling gecombineerd met huiselijk comfort. Een stoel waar je de hele dag op moet kunnen werken en die mooi past bij de rest van de inrichting. Ook wordt parttime werken steeds populairder. Minder werken zal betekenen dat er meer tijd thuis wordt doorgebracht, met het gezin, met de kinderen, of in de rust van het huis om te ontspannen naast het werken. Het is niet eenvoudig om zulke tegengestelde eisen te vinden in een meubelstuk, maar het is niet onmogelijk

Een eetkamerstoel of een bureaustoel, of beide?

Met de laptop aan de eetkamer- of keukentafel. Door thuiswerken komen er andere wensen voor een interieur. Na een dag thuiswerken in een werkomgeving, moet iemand ook kunnen ontspannen in zijn woning. Wat normaal gesproken twee verschillende plekken zijn, is nu één en dezelfde plek. Dit betekent dat meubels meerdere doelen dienen, huiselijke gezelligheid, passend bij een werksfeer. Vitra eetkamerstoelen zijn een goed voorbeeld van hoe deze werelden samen komen. Een stoel waarbij design en looks niet ten koste gaan van functionaliteit en comfort. Passend in beide werelden, verenigd het werken en thuis zijn.

De fauteuil krijgt er een functie bij

Met het nieuwe werken komen ook nieuwe inzichten. Zo blijkt dat het veranderen van houding en omgeving kan helpen bij het op peil houden van de productiviteit. Het doorbreken van prikkel gewenning na uren dezelfde omgeving om je heen te hebben, kan helpen je hoofd weer bij de les te krijgen. Typen is goed om rechtop te doen, maar stukken lezen en een teamvergadering met videobellen kan gemakkelijk in een leolux fauteuil. Daar kan het lichaam even ontspannen, de schouders kunnen zakken en even plaats rust, terwijl je nog steeds je werk kan doen. Fauteuils zijn ook vaak in houding te verstellen. Als er een stevige, actieve houding gewenst is kan de rugleuning omhoog worden gezet. Maar als het even wat rustiger aan kan, is hier het meubel ook op in te stellen. In te stellen naar jouw behoefte en werkhouding. De perfecte fauteuil is ontworpen om in een kamer te verdwijnen maar toch de blik te vangen. Ideaal voor in een thuiskantoor, waar comfort gecombineerd wordt met werken.

Na het werken tijd om te relaxen

Om de inrichting van het hybride thuiskantoor af te maken is er nog maar één ding nodig; een lekkere bank om op uit te rusten na het werken. Een plek waar het brein leeg kan lopen van werk gedachten en zich kan vullen met vrijetijds gedachten. Met Montel banken kan je de inrichting helemaal afmaken. Hiermee haal je ruimte in huis om jezelf helemaal op te storten na het werken. Je eigen oplaadstation in de vorm van een mooi design en mooie bekleding. Het therapie stuk, waarop je kan gaan liggen, ontspannen, en je dag overdenken. Het nieuwe werken vraagt ook een nieuwe inrichting. Design meubels vangen de wens van een thuis voelen en het werken vanuit huis in een stijlvol jasje.