De 3 mooiste deurkrukken van 2020

Natuurlijk weten wij van DeurbeslagGigant als geen ander waar de ogen van onze klanten voor vallen. Dat is ook waarom wij de 3 mooiste deurkrukken van 2020 voor je op rij hebben gezet en je er graag meer over vertellen.

Voor de één is een standaard deurkruk voldoende waar de ander verzekerd wil zijn dat hij absoluut de mooiste in huis haalt. Naar wat voor deurkruk je ook op zoek bent: bij ons zal je er een kunnen vinden die aan je wensen voldoet. Ben je  benieuwd wat absoluut de mooiste zijn dan moet je zeker verder lezen en misschien staat jouw favoriet er ook wel tussen.

Wist je trouwens dat wij met een 9,8 beoordeeld zijn door onze klanten. Je bent dus niet alleen verzekerd van de mooiste deurkrukken 2020 maar ook de beste service en garantie. Zo weet je zeker dat je koopt bij een bedrijf dat dichtbij de klant staat.

JNF-deurkruk Stout RVS

De eerste plek is voor de JNF-deurkruk Stout RVS met een prachtig moderne vormgeving die je gemakkelijk in elke stijl kunt toepassen. Of je nu een moderne inrichting hebt, klassiek of eigentijds deze deurkruk past prachtig. 

Je krijgt alle benodigde materialen geleverd die nodig zijn om de JNF Deurkruk Stout op de deur te monteren. Waarbij je de mogelijkheid hebt om deze rechts of links te plaatsen door de verwisselbare rozet. 

Deze deurkruk behoort absoluut tot een van de topproducten uit onze collectie. 

Bonomi Elegant serie deurkruk

De tweede plek is welverdiend voor de deurkruk G.Bonomi & Figli Elegant serie. De prachtige vorm van deze deurkruk pas je makkelijk in elk interieur. Deze greep pakt bijzonder goed vast waarna je de deur in een soepele beweging kunt openen. 

Je krijgt alle bevestigingsmaterialen bijgeleverd waardoor je de mat zwarte Bonomi deurkruk gemakkelijk kunt monteren.  Door de symmetrische stijl kun je deze deurkruk zowel links als rechts gebruiken.

Deze deurkruk is van hoge kwaliteit en straat absoluut stijl en klasse uit. 

JNF-deurkruk Train RVS

De JNF Deurkruk Train RVS staat niet voor niets op de derde plek van mooiste deurkruk 2020. Want ook deze heeft een strak en bijzonder ontwerp dat past bij veel inrichtingen van modern tot klassiek. De verende rozet is rechts en links te gebruiken waardoor je niet hoeft te zoeken naar aparte artikelen.

Je krijgt alles dat nodig is om deze deurkruk te monteren geleverd. Zo ben je ervan verzekerd dat je deze deurkruk van het prachtige designmerk JNF direct en eenvoudig zelf kunt plaatsen.

Deze deurkruk heeft de derde plaats absoluut aan het prachtige ontwerp en hoge kwaliteit te danken en verdiend. 

Tijdelijk 10% Korting op alle deurkrukken

De voordelen houden niet op bij deurbeslaggigant.nl. Want als jij dit blog hebt gelezen krijg je tot 31-12-2020 ook nog eens 10% extra korting. Wil jij ook profiteren? Maak dan gebruik van de kortingscode woneninside