Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De herfst, een perfecte tijd voor een nieuw interieur

De herfst begint zijn intrede te maken. De bladeren aan bomen zijn langzaamaan een prachtig rood-oranje deken aan het vormen. De tijd van gezelligheid, warmte en kaarsjes is weer aangebroken. Na een heerlijke herfstwandeling of een fijne werkdag wil je natuurlijk thuiskomen in een sfeervol huis. Zo’n huis waarbij je de deur opent en de warmte en gezelligheid jou tegemoetkomt.

Van buiten naar binnen

Tijdens de lente en de zomer zijn de meeste mensen meer buiten te vinden. Lekker tuinieren, een fietstochtje maken of heerlijk genieten van de zon in het park. Tijdens de wintermaanden zitten we liever bij de kachel. Een sfeervolle woning met prachtige verlichting en mooie meubels is dan belangrijk. Voor een luxe uitstraling raden wij design lampen aan.

Lampen aan

Designlampen zijn er in alle soorten, vormen, maten en materialen. Een mooie, industriële hanglamp, een landelijke vloerlamp of gezellige tafellampen in de vensterbank: je kunt je naar hartenlust uitleven. De keuze die jij maakt hangt natuurlijk af van jouw smaak, maar ook van de overige inrichting in jouw huis. Zo is een rechthoekige lamp boven een ronde eettafel misschien niet helemaal wat je wilt.

In deze donkere periode van het jaar is verlichting heel erg belangrijk. Aan het eind van de maand oktober gaat de wintertijd weer in. Rond etenstijd is het dan al donker. Omdat je natuurlijk wel wilt kunnen zien wat je eet, is verlichting boven de eettafel de oplossing. Ook in de keuken kan het gevaarlijk worden als je niet goed kunt zien wat je snijdt. En tijdens het tv-kijken is verlichting ook belangrijk: een filmpje pakken in het donker is namelijk vermoeiend voor jouw ogen. Kies daarom voor bijvoorbeeld een mooie wandlamp in de zithoek, of een vloerlamp naast de tv-kast.

Lekker veel knusse hoekjes

Omdat we nu meer binnen zijn, willen we wel lekker kunnen relaxen in huis. Lekker veel design meubels maken jouw woonkamer sfeervol. Het is fijn om op verschillende tijden van de dag in verschillende hoekjes te kunnen zitten. ’s Avonds languit onder een dekentje op de bank en ’s middags een koffie bij de keukentafel. Om alles op te kunnen bergen zijn kasten voor bijvoorbeeld het servies, de kussentjes en dekentjes en de bordspelletjes nodig. Zo heb je jouw benodigdheden binnen handbereik maar toch uit het zicht.

Mocht je nou graag willen dat bepaalde decoraties wel in het zicht zijn? Dan zijn bijvoorbeeld wandkasten of vitrinekasten ideaal. Met deze kasten kun je eindeloos decoreren. Tijdens de herfst plaats je er bijvoorbeeld foto’s, kaarsjes en herfstdiertjes in. Tijdens de kerstperiode kun je ervoor kiezen om de foto’s en herfstdiertjes te vervangen voor kerstballen en sneeuwklokjes. Zo heb je telkens weer een sfeervolle decoratie die past bij de tijd van het jaar.

De koude periode van het jaar vraagt dus om extra veel warmte. In jouw huis kun je dit bereiken met designmeubelen en design verlichting. Op Flinders.nl vind je hele mooie spullen die jouw woonkamer zeker weten sfeervoller zullen maken en die passen in ieder interieur.