Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De juiste kussensloop, hoe kies je die?

De juiste kussensloop. Je wordt wakker met een stralende huid en zacht, glanzend haar. Een goede kussensloop is een ongeëvenaarde combinatie van luxe, kwaliteit, dikte en duurzaamheid.

Maten kussenslopen

Je hebt meerdere maten kussenslopen. Al is de standaardmaat van een kussensloop 60×70 cm. Een hoofdkussen heeft deze afmeting en wordt ten alle tijden bij een dekbedovertrek geleverd. De kindermaten kussenslopen zijn in de maat 40×60 cm. Speciaal voor kinderen dus iets kleinere kussens.

Kussenslopen op basis van de inrichting van de slaapkamer

Wanneer je bezig bent met het interieur van je nieuwe slaapkamer. dan kies je er ook vaak voor om een ander dekbedovertrek te kiezen. Daar horen ook kussenslopen bij. Gekleurde kussenslopen kunnen jouw slaapkamer een nieuwe uitstraling geven. Dit is een goedkope en gemakkelijke oplossing.

Kleuren kussensloop 

Je kunt een kussensloop in allerlei kleuren bestellen. Of je nou een witte kussensloop of kiest voor een sfeervolle, lichte kleur? Dat is een beetje afhankelijk van het dekbedovertrek. Heb je een rode dekbedovertrek? Dan kun je kiezen voor kussenslopen in een kleur die bij rood past.

Kussenslopen materialen

Kies je voor een zijdeglans kussensloop of wat zachtere materiaal, zoals zijden? Of kies je voor katoen? Katoenen slopen voelen zacht, en esthetisch. De zijdeglans kussenslopen voegen extra luxe toe aan de slaapkamer. Kies wat je zelf wilt. Vaak kun je bij de keuze voor een kussensloop zien van welk materiaal het gemaakt is.