De mooiste opbergmogelijkheden voor in jouw huis!

Je kent het wel… voor alle spullen in huis wil je een vaste plek, want anders wordt het al snel een rommeltje. Het idee is er vaak al, maar in de praktijk blijft dit vaak lastig. In deze blog lees je daarom allerlei tips waardoor jij enorm veel opbergmogelijkheden in huis zal hebben. Lees je mee? Let’s start!

De bank

Wanneer je veel kussens, plaids en andere accessoires op de bank hebt liggen wil je die soms ook even opbergen. Wanneer je het niet gebruikt ligt het er alsnog… vet vervelend! Kies daarom een bank waarbij je genoeg opbergruimte in hebt. Ideaal, op die manier schuif je al je spullen makkelijk in de bank en haal je het eruit wanneer je het wil gebruiken.

Opbergmanden

De mooiste oplossing voor je items zijn toch wel de prachtige opbergmanden. Wauw, dit staat prachtig in elk interieur en is echt een eyecatcher in huis. Het staat goed en op die manier berg je ook nog eens alles mooi op. Kijk eens goed naar eigen interieur. Wat past het beste in jouw huis? Een mooie ronde mand of juist een vierkante? Daarnaast kun je ook meerdere in huis plaatsen. Denk aan de hal. Hier kun je al de schoenen in opbergen bijvoorbeeld. En in de woonkamer voor alles kussens en plaids. En ook in de badkamer kun je een mooie mand neerzetten waar je de was in doet! Er zijn dus genoeg opties. Extra leuk: zet een plant in een ronde opbergmand. Op die manier laat je de manden steeds terugkomen en creëer je een eenheid in huis.

De salontafel

Een fijne salontafel is ook essentieel. Kies natuurlijk een mooie tafel die goed in jouw interieur past, maar ook een tafel waar je genoeg in kunt opbergen. Zorg voor verschillende lades, zodat je het ook nog eens geordend kunt wegstoppen. Een lade voor de elektronische spullen en de andere voor overige items, zoals een magazine, boeken etc. Op die manier heeft alles een eigen plekje.

Opbergkast

Natuurlijk mag een grote opbergkast niet ontbreken in huis. Kies voor een prachtige houten variant. Dit zorgt voor een natuurlijke look en geeft veel sfeer in huis. Zet er mooie accessoires op die voor jou belangrijk zijn en leg de overige items in de kast. Opgeruimd staat netjes!

Aan de muur

Last but not least: hang wat aan de muur. Ook de muur kan handig zijn! Hang bijvoorbeeld mooie kastjes neer, waar je veel in kwijt kunt of hang een aantal boekenplanken op. Zet hier je favorieten boeken op en leg de rest in de kast. Het staat gezellig aan de muur en daarnaast is het een handige opbergplek. Ook is het leuk om in de hal niet een staande kapstok te plaatsen, maar juist een aantal mooie haakjes aan de muur! Op die manier neemt het niet veel ruimte in beslag.

Speelgoed

Een probleem waar velen tegenaan lopen is toch wel het speelgoed dat vaak rondzwerft… herkenbaar? Of heb jij hier nog geen last van, haha ;-). Wanneer dit erg bekend voor je is, is het een goed idee om hier ook mooie manden voor aan te schaffen. Op die manier kunnen de kids wel goed bij het speelgoed en kan jij het snel en op een mooie manier opbergen. Tip: houdt de kamer van de kinderen ook rustig door daar een aantal manden neer te zetten.

Hoe ga jij praktisch en mooi alle items in huis opbergen? Succes!