Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De mooiste slaapkamertrends van dit jaar

Het mag geen verrassing zijn dat rustige en comfortabele woonomgevingen in 2022 trending zijn. We hebben ook zoveel tijd besteed aan het kijken naar onze witte muren dat we op zoek zijn naar enorme veranderingen. We hebben ook een ruimte nodig die rustig is en over genezing gaat. We hebben veel meegemaakt en we hebben een ruimte nodig die ons kan helpen onszelf te herstellen. In de slaapkamer doen we dat met behulp van deze trends.

 

Groen

Met alle aardse vibes en een behoefte aan rust, is het niet meer dan “natuurlijk” om de topkleurentrend groen te hebben. Denk aan meer rustgevende kleuren zoals salie en smaragd. Als je geen volledige muur wilt schilderen, voeg dan eenvoudige groene accenten toe, zoals een stoel, poef of sokkel in deze tint. Eventueel kun je nog meer inspiratie voor een groene slaapkamer op doen zodat je precies weet hoe je deze trend kunt toepassen in je ruimte.

 

Accentmuren

Accentmuren zijn enorm populair in 2022. Donkere muren die een kamer kleiner doen lijken, is een grote misvatting. Evenzo zal een lichte kamer een ruimte niet groter doen lijken. Het gaat gewoon om balans. Veel mensen hebben daarom graag één grote accentmuur met een donkerdere kleur en laat de andere muren een meer neutrale en lichte kleur. Als je ervoor kiest om al je muren donkerder te hebben, dan moeten je meubels lichter van kleur zijn. Gebruik zwarte muren voor wat contrast. Verander je hardware. Een andere kostenbesparende tip is het gebruik van spuitverf. Hardware kan duur zijn. Het is moeilijk om de trends bij te houden, dus verf is altijd je beste vriend.

 

Opslag

Laten we stress elimineren en opslagruimte zoeken voor je rommel zodat het niet op je prachtige laminaat vloer blijft liggen. Ze zeggen dat je minder gestrest bent als je huis niet rommelig is. Vind manieren om de items op te slaan die je momenteel niet gebruikt. In plaats van spullen onder je bed te proppen, koop je schuifcontainers of ritszakken. Je kunt je kast opruimen door er seizoenskleding van te maken. Bewaar je zomerkleding in de winter in containers die onder je bed zijn weggestopt.

 

Vintage

De toeleveringsketen heeft een impact op ons allemaal. Interieurontwerpers en liefhebbers van interieurdecoratie zijn zuinig geweest, maar wat is er beter dan unieke stukken? Probeer je plaatselijke tweedehandswinkel voor antieke vazen ​​of lampen en herstel ze met wat verf voor een nieuwe creatie.

 

Kussens

Kussenliefhebbers en hamsteraars verenigen zich in 2022. Nu is het je tijd om te schitteren. Vooral lendenkussens zijn in trek. Veel mensen zijn altijd dol geweest op een groot statement met kussens op het bed. Je kunt hier zeker twee trends vormen met de gelaagdheid van meerdere kussens. Het kan een behoorlijk statement en een blikvanger voor je kamer worden.

 

Wandbekleding

Lambrisering in de slaapkamer en door het hele huis is dit jaar nog steeds trendy. Een kosteneffectieve manier om je kamer op te frissen, in plaats van je hoofdeinde te veranderen, is het toevoegen van wandpanelen. Het kan zo’n statement maken achter je bed.