Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De vloer laten isoleren door een vakman

Als u erover nadenkt om uw woning te gaan isoleren of graag maandelijks geld wilt gaan besparen op de vaste lasten dan kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld de vloer te laten isoleren. Dit kan bijvoorbeeld met Tonzon, maar er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden. 

Vloerisolatie van Tonzon kan u tot maar liefst veertig procent besparen op de kosten voor de energie. Aangezien deze kosten maandelijks terugkomen kan dit dus fiks gaan oplopen. De Tonzon vloerisolatie is een vorm van isoleren die onder uw vloer in de kruipruimte van de woning wordt geplaatst. De temperatuur in de woning zal hierdoor gaan stijgen en er zal ook een meer behaaglijk gevoel worden gecreëerd. Wij vertellen u in deze blog dan ook graag hoe dit precies werkt.

Hoe werkt Tonzon eigenlijk

Als u kiest voor Tonzon vloerisolatie dan worden er een aantal afgesloten thermokussens in de kruipruimte geplaatst. Deze zorgen ervoor dat de warmte weer naar boven wordt gekaatst. De temperatuur zal daardoor in de woning gaan stijgen zonder dat u hiervoor de cv hoger hoeft te gaan draaien. Ook zal er een stabiele atmosfeer in de kruipruimte ontstaan aangezien de condensvorming zal worden opgeheven. Wilt u dus gaan besparen op de vaste lasten en een lekker behaaglijk gevoel in uw woning dan is dit product van Tonzon een prima keuze.

Laat de specialist de Tonzon vloerisolatie bij u plaatsen

Als u ervoor kiest om de Tonzon vloerisolatie ook in uw woning te gaan plaatsen dan is het raadzaam deze door de specialist te laten plaatsen. Elke regio heeft weer zijn eigen specialist. Zoek direct naar een isolatiebedrijf in Delft of een specialist voor spouwmuurisolatie in Haarlem

Na plaatsing van de isolerende producten zal de werking meteen voelbaar zijn en zult u twintig procent gaan besparen op de stookkosten. Heeft u vloerverwarming dan kan de besparing oplopen tot maar liefst veertig procent. De reacties van consumenten die de Tonzon vloerisolatie hebben laten plaatsen zijn dan ook zeer positief. Zo laten mensen weten dat de temperatuur meerdere graden is gestegen zonder hiervoor de cv hoger te draaien. Laat u dus eens informeren of Tonzon of een andere methode ook geschikt is voor uw woning. Het kan onder iedere vloer geplaatst worden zoals hout, beton of tempex beton en zal dus naar alle waarschijnlijkheid ook maandelijks geld gaan besparen.

Een specialist in de buurt vinden

Wanneer je jouw vloer wil laten isoleren dan wil je natuurlijk dat dit goed gebeurt. Veel mensen willen dan ook het liefst een lokale vakman. Er zijn dan lokale referenties die je kunt navragen. Bovendien is het bedrijf in de buurt mocht er iets aan de hand zijn. Via websites als isolatierevolutie.nl vind je snel en eenvoudig een lokale vakman. Op basis van jouw postcode worden namelijk lokale isolatiebedrijven ingelicht. Er mogen dan bijvoorbeeld maximaal 3 lokale bedrijven een offerte sturen. Op die manier heb jij in een keer 3 verschillende offertes binnen voor de klus. Je kunt dan zelf een offerte kiezen die jou het meest aanspreekt. Let dus niet alleen op prijs, maar kijk ook naar referenties en welke materialen er gebruikt worden.