De voordelen van geautomatiseerde raamdecoratie

Bij vooruitstrevende technologie denk je misschien niet direct aan geautomatiseerde raamdecoratie, maar het is toch een interessante toepassing wanneer je met huisautomatisering aan de slag gaat. Elektrische raamdecoratie houdt kort gezegd in dat je (rol)gordijnen op gezette tijden kunt laten openen en sluiten. Door middel van je smartphone, tablet of zelfs stem kun je de raamdecoratie bedienen, zodat je niet in de weer hoeft met trekkoordjes die niet helemaal meewerken. Raamdecoratie van Poweredblinds zorgt er bovendien voor dat je elke dag met het zonlicht in je gezicht wakker wordt, zonder dat je zelf eerst het bed uit hoeft. Dat is nog eens een goed begin van je dag!

Stijlvolle raamdecoratie in iedere ruimte

Heb jij nog steeds dezelfde gordijnen hangen van toen je de woning kocht? Dan is het tijd voor een frisse wind in huis! Met raamdecoratie van Poweredblinds geef je je woning direct een nieuw gezicht. Niet alleen vanbinnen krijgt je interieur een trendy look, maar ook vanaf buiten naar binnen zie je een groot verschil. Raamdecoratie voor de huiskamer mag vaak nog wat licht doorlaten, zodat je niet direct in het donker zit wanneer je wat meer privacy wilt overdag. In de slaapkamer kan je juist kiezen voor strakke rolgordijnen die helemaal verduisterend zijn. Zo kom je ’s avonds extra goed tot rust met verduisterende gordijnen.

Extra veiligheid en privacy met elektrische raamdecoratie

Met elektrische raamdecoratie ervaar je niet alleen meer woongemak, maar ook geniet je van meer veiligheid en privacy. Aangezien de (rol)gordijnen op vaste tijden omhoog en omlaag gaan, wek je het vermoeden dat je gewoon thuis bent. Vooral wanneer je voor langere tijd op vakantie bent is dit een fijn gevoel. Inbrekers kunnen namelijk vaak aan de gordijnen zien dat iemand langere tijd niet thuis is. Zo geldt elektrische raamdecoratie ook als inbraakpreventie. Combineer de automatische gordijnen ook met elektrische lichtbediening, zodat je op afstand gemakkelijk het licht kunt besturen. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel van huis kunt zijn.

Elektrische raamdecoratie slijt minder snel

Aangezien de raamdecoratie volledig automatisch werkt, hoef je natuurlijk zelf niets aan te raken. Elke dag de gordijnen open en dicht doen zorgt ervoor dat de gordijnen sneller vies worden en slijten. Ook koordjes van een rolgordijn zijn niet gemaakt om een leven lang mee te gaan. Met elektrische raamdecoratie zorg je dat je (rol)gordijnen langer in optimale conditie blijven, zodat je er veel langer plezier van hebt. Ook hangen ze altijd perfect, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Begin elke dag goed

Heb jij ook moeite met opstaan ’s ochtends? Blauw licht en de ochtendzon zenden een signaal naar je hersenen om wakker te worden en de dag te beginnen. Om daadwerkelijk uit bed komen om de gordijnen open te doen kan echter wat inspanning vereisen, vooral in de vroege ochtenduurtjes. Elektrische (rol)gordijnen gaan elke dag op een vast tijdstip open, zodat je elke ochtend het daglicht op je gezicht voelt. Dit helpt jou om elke dag weer met vernieuwde energie en vitaliteit te beginnen!