De Wonen Inside top 5: Meubels

Bij Wonen Inside hebben we ons het afgelopen jaar veel bezig gehouden met het huis op vele vlakken en voor verschillende kamers. Daarom leek het ons gepast om een top 5 te gaan maken voor verschillende categorieën. Daarom beginnen we vandaag met de Wonen Inside top 5 soorten meubels die jij in je interieur zou kunnen gebruiken!

TV meubel

De TV is al een hele tijd al uit als medium, maar dat houdt niet in dat een TV meubel ook uit is. Steeds minder mensen kijken TV, maar nog steeds heeft bijna elk huishouden minstens één TV en dit getal blijft stabiel voor nu. Nu vraag je je misschien af waarom mensen dan nog een TV gebruiken, vooral bij de jongere generatie. Het antwoord is simpel, de TV is een veelzijdig apparaat. Voor streamen, gameconsoles, chromecasts of dus nog voor TV als medium. En daar hoort een prachtig TV meubel bij. Vaak is een TV meubel laag en breed om zo op de ideale kijkhoogte te zitten. Maar kies je eentje van een mooi vintage houtsoort, een modern of een retro design? De keuze in stijlen is erg uitgebreid, maar de vormen waarin de meubels komen ook. Zo wordt er soms zelfs een gigantische kast met lades en deurtjes aan toegevoegd, waar een TV meubel bij geïntegreerd zit. Wat kies jij?

Lockerkast

Veel mensen zullen niet weten wat je bedoelt met een lockerkast, maar in werkelijkheid heeft iedereen wel eens met een lockerkast te maken gehad. Dit zijn ongeveer de kluisjes die je had op de middelbare school! Wat veel mensen echter niet weten is dat deze weer helemaal hip zijn om ook in je interieur te gebruiken. Wat hier zo ideaal aan is? Je kan zelf de kleuren van de lockers kiezen en in welke afmeting je de kast krijgt. Bovendien kan je een lockerkast in meerdere ruimtes van je huis kwijt!

Wandrek

Heb je meer opslag nodig? Dat kan natuurlijk in stijl! Kies voor een wandrek met vakken die je zo in kan richten zoals jij dat wilt. Je kan het natuurlijk matchen met de spullen die je er in gaat zetten.

Roldeurkast

Ben jij praktisch ingesteld en wil je toch een mooie kast hebben? Dan is een roldeurkast er om jou te redden! Hier kan je je hele archief in kwijt. Zet hem op in je woonkamer of kantoorkamertje om hem maximaal in je interieur te laten blenden! Vaak wordt een roldeurkast in een kantoor gebruikt, maar dat maakt hem zeker niet minder aantrekkelijk voor jouw papieren!

Plafondlamp

Wil je jouw woonkamer helemaal afmaken? Hang dan een plafondlamp op boven bijvoorbeeld de eetkamertafel! Kies voor een industriële of zelfs een moderne lamp. Je bent in ieder gegarandeerd van een completere kamer en meer licht in je huis natuurlijk!

Wij, van Wonen Inside, hopen dat je weer op weg kan met onze tips. Kies een paar leuke meubels tussen deze vijf en gegarandeerd dat jouw woonkamer weer een stapje dichterbij jouw perfecte woonkamer is.