Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De zitzak is trending op woongebied

De zitzak, ook wel bekend onder de Engelse naam Bean Bag is trending op het gebied van wonen en interieur inrichting. De doelgroep van de zitzak is in de loop der jaren een stuk groter geworden. Door het toenemende aanbod zijn er steeds meer zitzakken voor volwassenen bijgekomen die de zitzakken trendy hebben gemaakt. Zitzakken zijn tegenwoordig kwalitatief een stuk beter dan voorheen en zijn ook gemodelleerd. Zo zijn er bijvoorbeeld zitzakstoelen, -banken en zelfs zitzak Sofas te vinden. Niet alleen qua prijs, maar ook qua uitstraling en materiaalgebruik zijn er wel duizenden verschillende soorten kwalitatieve doch goedkope zitzakken te vinden. Van eenvoudige kunststof zitzakken, tot handgemaakte design zitzakken van katoen of wol. Je vindt voor elke stijl wel een passende zitzak.

De zitzak is geschikt voor binnen en buiten voor particulieren en bedrijven

Een van de voordelen aan de zitzak, is dat deze niet alleen goed thuis in huis te gebruiken is, maar ook buiten van pas komt. Veel zitzakken zijn goed bestand tegen weer en wind en zijn daarom ook zeer geschikt voor buiten. Dit maakt de zitzak ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken op het terras of op het balkon. Dit soort zitzakken zijn ook verkrijgbaar opblaasbare variant. Ook bedrijven gebruiken steeds vaker zitzakken. Zo vind je bij vrijwel elke strandtent een hoek met zitzakken terug, maar ook in de horeca in het algemeen wordt steeds meer gebruik gemaakt van zitzakken. Zelfs in kantoren worden tegenwoordig rustruimtes of loungehoeken in de kantine ingericht met zitzakken. De zitzak kan daarnaast ook gebruikt worden in het kader van branding, door bijvoorbeeld de naam of het bedrijfslogo op de zak te bedrukken en deze mee te nemen naar evenementen of beurzen.

De zitzak is een duurzame aankoop die jarenlang plezier geeft

Een zitzak is een duurzame investering, waar je jarenlang plezier aan kan beleven. Wanneer het comfort in de loop der jaren minder wordt, kan er extra vulling aangeschaft worden en kan de zak eenvoudig bijgevuld worden. Daarnaast zijn zitzakken vaak gemaakt van materiaal wat makkelijk schoon te houden is door het af te nemen. In geval van katoen of stoffen zakken zijn de hoezen vaak ook uitwasbaar en kunnen deze eventueel vervangen worden indien deze versleten raken. Vooral bij gebruik door kinderen is dit een absolute uitkomst. Door alle praktische voordelen is het relatief eenvoudig en goedkoop om je zitzak in de beste conditie te houden en beleef je hier jarenlang plezier aan in optimaal comfort.