Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De zonnebril als accessoire

Naast dat zonnebrillen de zonnebrandcrème voor jouw ogen zijn, zijn ze ook niet meer uit het modebeeld weg te denken. Een zonnebril is in de zomer een onderdeel van je outfit. Meerdere zonnebrillen in je bezit hebben, is dan ook geen luxe maar een standaard uitrusting.

Een zonnebril is zo ingeburgerd dat we bijna vergeten waarom je een zonnebril eigenlijk draagt. Want weten waarom, maakt het namelijk heel plausibel dat je gewoon nog een zonnebril kunt kopen.

Het nut

Voor we je alle mooie modellen die deze zomer een trend zijn, voorhouden, eerst dus even het nut van de zonnebril. Een zonnebril kun je zien als de beschermende zonnecrème maar dan voor je ogen. Een zonnebril filtert namelijk het zonlicht en beschermt je ogen tegen de schadelijke Uv-straling. Deze straling is zo schadelijk dat het voor diverse ziektes en zelfs tot oogkanker en blindheid kan leiden. Maar een zonnebril beschermt niet alleen tegen het zonlicht. Het beschermt je tijdens de strandwandeling of als je heerlijk ligt te luieren op het strand, ook tegen het zand. Zand kan namelijk ook tot ernstige irritatie en vervuiling leiden. Daarnaast beschermt een zonnebril je ogen ook nog voor het uitdrogen en andere irritaties die door de wind ontstaan. Dus zelfs als het bewolkt is, is het nog altijd verstandig een zonnebril op te doen.

Meerdere zonnebrillen

Nu je weet hoe goed een zonnebril voor je is, hoeven we je niet meer uit te leggen dat meerdere zonnebrillen kopen, dus heel verantwoord is. Een zonnebril voor in de auto, een voor naar je werk, een die standaard bij de deur ligt voor als je buiten gaat zitten en ga zo maar door. Maar naast verantwoord, is een zonnebril ook een onderdeel van je outfit.

Wil je meerdere brillen, dan hoeven dat niet altijd hele dure exemplaren te zijn. Misschien ben jij ook wel een van die mensen, die hun zonnebril nog wel eens kwijt is. Dan is het goed om te weten dat het merk Cheapass zonnebrillen heel veel mooie zonnebrillen hebben tegen betaalbare prijzen. Brillen volgens de trends van 2021 die ook nog eens goedkoop voor heren en dames zijn, zodat je gewoon bij elke outfit een bijpassende bril kunt aanschaffen.

De trend van 2021

Naast de altijd blijvende piloten zonnebrillen zijn dit jaar ook de retro ronde zonnebrillen en de iconische cat-eye zonnebril, geïnspireerd op de jaren 60 een ware trend. Deze hippe katachtige bril creëert niet alleen een elegant oogopslag maar is de absolute finishing touch bij elke vrouwelijke outfit.

Ga je dit jaar eindelijk weer naar een festival? Dan zijn de zogenoemde festival zonnebrillen een must voor jou. Je kiest zelf de vorm en de kleur van de lenzen. Heb je iets met duurzaam, dan kun je ook kiezen voor de ‘houten zonnebrillen’. Maar dan van 100% gerecycled plastic zodat ze wel goed voor de natuur zijn.