Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Déze 7 accessoires in je woonkamer zijn prachtige eyecatchers

Ben je op zoek naar bijzondere accessoires om je woonkamer mee te stylen? Pak lekker uit! Want op die manier kun je de ruimte echt karakter geven. Waar de meubels de basis vormen in je interieur, zijn accessoires die leuke finishing touch. We delen de mooiste eyecatchers met je: ontdek ze allemaal!

Een jute vloerkleed

Een uniek vloerkleed steelt echt de show in je interieur. Zeker als je voor een duidelijke bepaalde stijl gaat, kies je voor een stralende look. Zo is een jute vloerkleed een ware trend in huis: passend bij echt elke woning. Zo’n vloerkleed is een stoere blikvanger, mooi onder de bank bijvoorbeeld. De robuuste uitstraling maakt ‘m anders dan anders. En met een bijzonder kleuraccent of patroon in het kleed staat ‘ie extra speciaal in de ruimte.

Lampen in een oosterse stijl

De verlichting telt ook zeker mee als het gaat om eyecatchers in je interieur. Kies voor lampen in een uitsproken jasje. Zo zijn we dol op de oosterse stijl: kleurrijk, warm en knus. De kleurrijke mozaïek lampen van Merel in Wonderland zijn een fraaie toevoeging aan elke woning – daar vallen alle ogen voor. Hang je favoriete nieuwe lamp bijvoorbeeld op boven de eettafel. Of juist boven de bank of de bijzettafel. Zo’n lamp zorgt voor een mooie look in elk hoekje in de kamer!

Grote kamerplanten

Kamerplanten zijn niet meer weg te denken in onze huizen. En om ze als ware eyecatchers in te zetten, is het zaak om grote kamerplanten in je woonkamer te plaatsen. Zet ze bijvoorbeeld op de grond neer in een mooie pot, naast de bank of de eettafel. Of kies voor grote hangplanten. Ook op de vensterbank staan grote planten beeldig. En combineren mag: hoe meer planten in huis, hoe leuker dit staat.

Een fotocollage aan de muur

Om je interieur persoonlijker te maken, kun je een fotocollage aan de muur hangen. Met leuke kiekjes van vakanties bijvoorbeeld! Of wat dacht je van foto’s van je trouwdag of een fotoshoot aan de wand? Mooi om daar een plekje voor te creëren in je woonkamer.

Een bijzondere spiegel

Een spiegel in huis dient niet alleen een praktisch doel, maar kan ook een mooi decoratiestuk vormen. Zeker als je een bijzondere spiegel uitkiest om op te hangen in je kamer! Denk aan een spiegel met een opvallende omlijsting. Of ga voor een vorm die opvalt, zoals een ronde spiegel.

Een groot plaid op de bank

Kruip je in de koude maanden van het jaar het liefst ook lekker weg onder een warm dekentje op de bank? Genieten! En je plaid kan ook zeker een blikvanger zijn in de woonkamer. Kies voor een groot model, liefst in een bijzondere kleur of met een opvallende print. Daar raak je niet op uitgekeken!

Een bos met droogbloemen

Droogbloemen zorgen voor extra vrolijkheid in elke woning. Plaats een mooie grote bos op bijvoorbeeld de eettafel, de bijzettafel of het tv-meubel. Met een gevarieerde bos met verschillende bloemsoorten en kleuren kies je voor een unieke uitstraling. En wel zo makkelijk: je hoeft droogbloemen geen water te geven! Een perfect voorbeeld van eenvoudige sfeervolle decoratie in de woonkamer.