Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

inrichting

Deze items mogen niet in jullie huis ontbreken!

Ben je net samen gaan wonen en sta je op het punt jullie huis in te richten? Of willen jullie je huis een kleine make-over geven? Dan mogen onderstaande items echt niet ontbreken! Een huis voelt pas als een thuis wanneer je het helemaal naar je eigen stijl inricht en decoreert met items die van waarde zijn voor jou. 

Hang foto’s op

Je kunt je huis heel persoonlijk maken door foto’s in te lijsten en deze op te hangen of neer te zetten. Je zou bijvoorbeeld familiefoto’s, trouwfoto’s of foto’s van dieren in kunnen lijsten. Plaats de foto’s op plekken waar je zie goed kunt zien!

Maak het levendig

Je kunt door middel van het plaatsen van grote planten in huis een levendige sfeer kunnen creëren. Grote planten zijn mooi en daarnaast ook nog is gezond voor je. Ze reguleren de luchtvochtigheid in huis en voorzien van zuurstof. Het enige is wel, ze vragen wel om water, vergeet dit dus niet!

Zet een krukje neer

Met een leuk krukje of poef kun je een ruimte al leuk aankleden. Naast dat het er leuk uitziet, is het ook nog eens ideaal voor kinderen om hun favoriete televisieprogramma te kijken. Daarnaast zou je het ook nog als tafeltje kunnen gebruiken. Multifunctioneel dus!  

Hang schilderijen op

Schilderijen heb je in allemaal verschillende soorten en maten. Je kunt dit zo bont maken als je zelf wilt. Zo zou je bijvoorbeeld een hele muur vol kunnen hangen met verschillende soorten maten schilderijen. Of hang er een op die jullie allebei aanspreekt.

Lampen

Lampen heb je in huis toch nodig, dan kunnen ze net zo goed ook als decoratie dienen! Je zou kunnen kiezen voor een opvallend exemplaar en daarmee zou je de inrichting kunnen afmaken! 

Hopelijk helpen deze tips je op weg om jullie onderkomen een make-over te geven en het nog huiselijker te laten voelen!