Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Dit mag er niet missen in een badkamer

Badkamers moeten comfortabel zijn en niet alleen functioneel. De badkamer is de meest voorkomende plek in huis voor mensen om te ontspannen. Een bad– of douchewand van goede kwaliteit zal helpen om een ​​oase te creëren weg van de rest van je huis.

Een radiator

Een radiator is een geweldige manier om een ​​badkamer te verwarmen. Je kunt de radiator gebruiken om je badwater op te warmen of er gewoon op koude winterochtenden voor hangen. Het grootste nadeel is dat ze ruimte innemen. In dit geval moet je mogelijk enkele objecten uit de kamer verwijderen of ze opnieuw rangschikken als je dat wilt. Radiatoren zijn ook niet erg mobiel, ze zullen in zoiets als een muur moeten worden geïnstalleerd.

Een passpiegel of spiegel zonder mist

Het belangrijkste om rekening mee te houden bij het kiezen van een passpiegel is de grootte. De ideale maat is minstens 1,5m lang en 1m breed. Dit kan echter variëren, afhankelijk van de grootte van je badkamer. Het is ook belangrijk om er een te zoeken met een hoogwaardige afwerking en duurzaamheid, omdat deze je hele leven constant zal worden gebruikt. Een mistloze spiegel over de volledige lengte kan bij elke woonwinkel worden gekocht. Als je echter iets meer hightech wilt, bekijk dan digitale spiegels. Met digitale spiegels kun je jezelf vanuit alle hoeken zien zonder dat je je hoeft om te draaien of dichterbij/verder weg hoeft te gaan.

Een regendouchekop

De beste manier om je haar en lichaam te wassen is met een regendouchekop. Regendouchekoppen zijn eenvoudig te installeren op elke standaard douchekop pijp en kunnen het verschil maken als het gaat om ontspanning. Regendouchekoppen zijn er in verschillende maten, kleuren en stijlen, dus je zult er zeker een vinden die perfect bij je voorkeuren past.

Een bidet

Een bidet is een musthave voor elke badkamer. Ze zijn goed voor het milieu, helpen je geld te besparen en zijn uitstekend voor je gezondheid. Bidets kunnen je helpen geld te besparen door je gebruik van toiletpapier te verminderen. Eén rol toiletpapier per dag kost veel per jaar. Het gebruik van een bidet kan je dus op de lange termijn helpen besparen op toiletpapier en water.

Extra planken voor opslag

Extra planken voor het opbergen van handdoeken, toiletartikelen en andere badkamerbenodigdheden kunnen op verschillende manieren worden geïnstalleerd. Extra opbergruimte boven je gootsteen of spiegel is altijd een goed idee, omdat je dan gemakkelijk toegang hebt tot de spullen die je nodig hebt voor of na het douchen.