Drie dingen die thuis niet meer mogen missen

Nooit eerder waren we zoveel thuis als tijdens de pandemie van de afgelopen jaren. Mensen waardeerden hun huis daarom extra veel. Met de ruimte die we hadden om te leven, haalden we alles eruit. Lekker ontspannen na een drukke (thuis)werkdag, extra genieten van die spannende serie of de thuiskok uithangen. Met deze drie luxe updates voor jouw huis geniet je daar nog meer van!

Beamer en projectiescherm

Vind jij het nog steeds wennen om in drukke ruimtes met veel mensen te zijn, en was het stiekem wel lekker in de eigen bubbel thuis? Waarom bouw je dan niet een thuisbioscoop in jouw eigen woon- of slaapkamer? Beleef die spannende serie of romantische film net nog wat beter. Met een groot wit scherm en een beamer ben je er vaak al. Heb jij niet alle ruimte van een grote bioscoop tot je beschikking? Met een speciale mini beamer of short throw beamer lukt het alsnog om thuis die gave bioscoop te maken. Creëer zo een bioscoop(je) thuis, zeker met goede speakers voor de echte bioscoopervaring!

Hout= gezellig

Materiaalkeuze kan in ruimtes erg sfeerbepalend zijn. Ga je voor een strakke donkere badkamer en zoek je wat contrast? Of moet het een rustgevend en bovenal natuurlijk geheel zijn? Met duurzaam hout creëer je in beide gevallen een dergelijk resultaat. De bruine kleur van hout straalt volgens interieurexperts duurzaamheid, stabiliteit en veiligheid uit. Een perfecte kleur dus om in een rustige, fijne badkamer te gebruiken. Beige combineer je daarbij erg goed met donkere kleuren van bijvoorbeeld een zwarte kraan.

De badkamer is (natuurlijk) een hele vochtige ruimte. Niet elke houtsoort is hier tegen bestand. Een houtsoort wat dat wel is, en daarmee vaak terug te zien is in badkamers, heet teak. Dit is een iets duurdere houtsoort, maar maakt de meerprijs snel goed. Teak staat garant voor kwaliteit, een lange levensduur én is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Een perfecte houtsoort om te kiezen voor in jouw badkamer. Gebruik teak als materiaal voor je badmeubel. Duurzaam, mooi en met een luxe uitstraling.

Wijntje erbij?

De drankjes buiten de deur ook twee jaar moeten missen? Hoe ze het toch doen: stiekem smaakt een wijntje op het terras altijd beter dan gewoon thuis. Echter niet met de juiste spullen! Neem een wijnklimaatkast. Hiermee kun je in je eigen keuken het gevoel geven van een kleine bar of restaurant. Zeker als je van goede wijnen en bieren houdt, is de aanschaf van een inbouw wijnklimaatkast een noodzaak. Met een wijnklimaatkast serveer je de wijnen altijd op de juiste temperatuur. Dat proef je echt tijdens het drinken, net zoals dat in een chique restaurant kan. Omdat de meeste kasten verschillende etages hebben met verschillende temperaturen, kun je meerdere soorten wijnen op hun beste temperatuur bewaren en serveren. Denk aan witte wijnen en rode wijnen in één kast. Je kunt het echter ook altijd gebruiken voor bieren!

Welk(e) luxe artikel(en) zou je willen kopen voor in huis?