Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Dubbelstaafmat hekwerk kopen? Dit heb je nodig

Wil je een dubbelstaafmat hekwerk kopen? Deze hekken zie je overal terug. Ze zijn namelijk zeer geschikt voor de bescherming van bedrijfspanden, maar ook voor particuliere woningen zorgen de hekwerken voor extra veiligheid. Zo kunnen dieren en kinderen veilig binnen de hekken van de tuin loslopen en spelen. Bovendien geeft een dubbelstaafmat hekwerk net wat meer privacy. Niet iedereen kan zomaar bij je binnenkijken en de tuinen van de buren zijn duidelijk van jouw grond afgescheiden. Daarnaast ben je ook beter beschermd tegen ongenode gasten en inbrekers. Een hekwerk laten plaatsen brengt dus vele voordelen met zich mee, wat jouw wooncomfort ten goede zal komen. Denk je erover na om een dubbelstaafmat hekwerk kopen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Het is waarschijnlijk makkelijker dan je denkt. Via MT Hekwerken kan je namelijk met een aantal afmetingen precies weten wat je nodig hebt om jouw woning te verfraaien met een hekwerk.

Wat moet je weten voordat je een dubbelstaafmat hekwerk koopt?

MT Hekwerken is al jaren specialist op het gebied van hekwerken. Zo wordt je vanaf begin tot eind ondersteund bij de aanschaf van een dubbelmaatstaf hekwerk. Belangrijk om te weten is wat de afmetingen zullen zijn van de hekken. Dient jouw hek voornamelijk ter afscheiding van de tuinen? Dan hoeft het niet zo hoog te zijn als wanneer je jouw tuin wilt beschermen tegen indringers. Zo kies je tussen een hek van tussen de 63 cm en de 203 cm voor de hoogte die bij jouw wensen past. Verder heb je ook keuze uit verschillende kleuren. Ga bijvoorbeeld voor natuurlijk groen, opvallend wit of zakelijk blauw. Daarnaast dien je ook de tuin op te meten, zodat je weet lang het hek moet zijn. Bij het bestellen wordt altijd naar boven afgerond, dus als de tuin 7.5 meter lang is, heb je hekken van 8 meter nodig.

Welke soorten hekwerken zijn er?

Er zijn verschillende soorten hekwerken die je aan kunt schaffen. Een dubbelmaatstaf hekwerk kopen is de meest gekozen optie. Deze bestaat uit horizontale en verticale staven, waardoor het nagenoeg onmogelijk is om het hek binnen te dringen. Ook kun je kiezen voor een spijlen hekwerk. Deze zijn voorzien van dikke stalen staven die verticaal geplaatst zijn. Dit hekwerk is erg robuust en wordt vaak gebruikt voor bedrijventerreinen. Verder maak je een hekwerk helemaal af met een bijpassende poort. Zo kies je bijvoorbeeld voor een enkele tuinpoort of een dubbele looppoort. De poorten zijn ook voorzien van slot zodat jouw nieuwe hekwerk altijd veilig afgesloten kan worden.

Duurzame en veilige hekwerken

Alle MT hekwerken zijn gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan. De hekken zijn verzinkt en voorzien van een poedercoating. Hierdoor zijn ze bestand tegen verschillende weersinvloeden. Ook bij nat of koud weer zal het hekwerk in goede conditie blijven. Het materiaal zal niet roesten en behoudt zijn kracht. Zo ben je altijd verzekerd van optimale veiligheid en duurzaamheid met de aanschaf van een hekwerk.