Een compleet nieuwe keuken is niet altijd nodig

Wanneer je nog best tevreden bent over de indeling van je keuken, maar je niet meer tevreden bent over het uiterlijk van je keuken, dan hoef je geen compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Je kunt het keukenblad vervangen en de frontjes vervangen voor een totaal nieuwe sfeer in je keuken. Een keukenrenovatie is lang niet zo duur als een compleet nieuwe keuken. En zeg nu zelf, hoe handig is het als je je spullen gewoon weer op dezelfde plek kunt terugvinden?

Hoe werkt het renoveren van je keuken?

Je maakt, online, heel gemakkelijk een afspraak met de professionals van K14. Zij komen bij je langs om alle afmetingen op te meten. Dit is van essentieel belang. In iedere kier kan zich immers vet en vuil opstapelen. Ook de plaats van de spoelbak en de kranen moet goed worden ingemeten.

Je zoekt mooie nieuwe frontjes en een nieuw keukenblad uit. Kom je er niet uit of vind je het lastig om de knoop door te hakken? Dan kun je altijd terecht bij de adviseurs van K14. Je kunt hiervoor naar een van de showrooms komen in Breda, Delft of Doetinchem.

Een kostenindicatie mag natuurlijk niet ontbreken. Maar houd er rekening mee dat deze volledig afhankelijk is van jouw wensen en het aantal te vervangen keukenfrontjes en de afmetingen van het nieuwe keukenblad.

Na je bestelling kun je al snel je, in Duitsland gefabriceerde, nieuwe frontjes verwachten. Deze kun je, met behulp van de bijgeleverde handleiding zelf monteren. Je kunt er ook voor kiezen om, tegen een meerprijs, een monteur in te schakelen.

Kies de keuken voor jouw toekomst

Een gerenoveerde keuken is, in feite, net zo nieuw als een compleet nieuwe keuken. Zeker wanneer de keukenkastjes nog goed zijn en je echt alleen de keukenfrontjes en het keukenblad hoeft te vervangen. Het gevolg is dat je weer vele jaren toe kunt met je gerenoveerde keuken. Kies dus de keuken die je nu mooi vindt, maar houd rekening met het feit dat je smaak kan veranderen met het verstrijken van de jaren. Een keuken in een neutrale kleur wordt over het algemeen aangeraden. Toch is dat in dit geval niet écht nodig: voor een minimaal budget kun je iedere paar jaar een compleet nieuwe sfeer creëren in je keuken!