Een droom die werkelijkheid kan worden

Het is al enige tijd geleden dat je op vakantie bent geweest. Nu de grenzen weer open gaan voor verre bestemmingen krijg je er zin in om weer een verre reis te ondernemen. In bed lig je te dromen over verre bestemmingen en eilanden met maagdelijk witte stranden en blauw helder water. Waar kun je beter plannen maken dan thuis in je eigen bed, heerlijk ontspannen met een laptop op schoot en een kussen achter je rug.

Het is een gek idee dat we gemiddeld zo’n derde van ons leven in de slaapkamer doorbrengen. Liggend of zittend blijkt een bed ook een bron van inspiratie te zijn. In bed ontstaan veel ideeën hoewel sommige mensen beweren dat onder de douche of in de wc ook menig lumineus plan ontstaat.

Dromenland

Reizen doen we ook in bed. Vaak gaat hierbij de reis naar dromenland. We kunnen in onze droom onbelemmerd de wereld verkennen. Soms actief en soms heel relaxed. Je maakt in de nacht onbedoeld heel wat vlieguren zonder dat je op bezig hoeft te zijn dat je dit duurzaam doet. Eenmaal wakker is het maar de vraag of je je droom nog weet. Het is dan wel zo handig om meteen je laptop erbij te pakken en op internet inspiratie op te doen naar de volgende reis in de echte wereld. Je wilt je droom realiteit maken en daarbij wil je natuurlijk niet teveel betalen. Op skyscanner kun je naar hartelust vergelijken en weet je dat je volgende reis er eentje wordt, om nooit te vergeten.

Zonder limiet

Net zoals je bed je optimale comfort moet bieden, wil je op de reis van bestemming lekker zonder zorgen kunnen genieten. Thuis heb je een heerlijke boxspring met handige elektronische bediening. Je kunt het bed ongelimiteerd in allerlei standen zetten. Wat een genot. Je hoopt ook dat je toekomstige reisbestemming van alle comfort en gemakken voorzien is. Je wilt dit jaar naar een eiland gaan en genieten van de mooie landschappen, stranden, natuur en cultuur. Hoewel je een echte avonturier bent wil je in je onderkomen ook heerlijk kunnen relaxen. Een goede nachtrust zonder bedwants beet in je bed hoort daar natuurlijk ook bij. Je keuze valt op Europa omdat je daar meestal met de euro kunt betalen.

Hobby

Je zou heerlijk relaxen in bed één van je hobby’s kunnen noemen, daarnaast hou je er ook van om actief bezig te zijn. Lekker wandelen, fietsen of zwemmen dat ligt je wel. Onlangs heb je ook een nieuwe hobby ontdekt, het vliegen met een drone. Je Europese vliegcertificaat heb je onlangs gehaald, dus zou het mooi zijn als je die drone op vakantie mee kunt nemen. Uiteindelijk denk je de ultieme bestemming te hebben gevonden voor een aktieve vakantie. De Azoren is een Europese eilandengroep die bij Portugal hoort. Daar kun je als dronevlieger de mooie natuur en berglandschappen fotograferen. Ook de zee en de stranden leveren vaak mooie video’s en foto’s op. Je kunt bijna niet wachten om je bed uit te springen en je koffers te pakken. Want je bent er zeker van dat deze vakantie droom werkelijkheid gaat worden.