Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Een heel ander huis met nieuwe deuren

Als je je huis opnieuw wilt inrichten of van een nieuwe plek helemaal jouw huis wilt maken, denk je na over de kleuren voor de muren. En wil je behang of verf? Ook de kleuren en materialen van de raambekleding krijgen de nodige aandacht.  En de vloer. Vind je die mooi? Is hij nog netjes? Wil je iets heel anders of geef je er met een nieuw vloerkleed een andere draai aan? En dan nog de meubels, passen de meubels die jullie al hebben nog bij jullie en zijn ze ook mooi bij elkaar? Zit de bank nog lekker? Vraagt deze ruimte misschien om een ander formaat? Heel veel vragen en keuzes. Maar heb je ook wel eens goed gekeken naar de deuren die er in het huis zitten? Passen die eigenlijk wel bij je smaak?

Deuren zien we vaak vooral functioneel. Ze maken het mogelijk van de ene naar de andere ruimte in je huis te gaan en als ze dicht zijn,houden ze geluid, stof en kou buiten. Prima, helemaal goed, daar zijn ze voor bedoeld. Maar eigenlijk bepalen je deuren ook voor een belangrijk deel je uitzicht en dus ook de sfeer in huis. Het zijn eigenlijk behoorlijk grote oppervlakken in je huis waar je ook iets mee zou kunnen doen.

Een andere kleur of ander deurbeslag kunnen al een groot verschil maken. Het ziet er meteen heel anders uit. Ga je voor strak en modern of voor klassiek, landelijk. Ook in je binnendeuren kan je dat terug laten komen. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Op www.topdeuren.nl vind je er alles over. Heb je afwijkende maten in je huis, geen probleem, de deuren kunnen op maat worden gemaakt en helemaal aan jouw situatie aangepast worden.

Niet met de deuren slaan

Wil je het echt helemaal anders doen dan is het ook mogelijk om een binnendeur met glas te laten plaatsen. Zo hou je contact tussen de verschillende ruimtes van je huis. Een binnendeur met glas kan veel doen voor de lichtinval in een ruimte en geeft een gevoel van verbinding. Ook deuren met glas heb je in verschillende stijlen en uitvoeringen. De deurenspecialist kan je adviseren over de juiste deur voor jouw situatie.

Een ruimtebesparende optie is bijvoorbeeld het gebruik van schuifdeuren. Het is misschien even wennen, maar het heeft een hoop voordelen. Het is slim om voor je een nieuwe deur gaat bestellen echt even goed te kijken naar wat er allemaal mogelijk is, want dat is waarschijnlijk meer dan je zelf kunt bedenken. En het is altijd zo jammer als je daar te laat achterkomt.

Nieuwe deuren die helemaal op maat zijn gemaakt voor jouw huis bieden je comfort en zijn een aanwinst voor je interieur. Een deur is echt meer dan alleen een functioneel onderdeel van je huis. Steeds vaker zie je dat ook binnendeuren als belangrijk sfeerelement in een interieur worden gebruikt. Dus toe aan een nieuwe look in huis? Kijk eens of je deuren misschien toe zijn aan een upgrade.