Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Een nieuw huis, een nieuw interieur!

Afbeelding: Auping Criade Cushion Boxspring, Beds & Bedding

Waarschijnlijk denk je bij de aanschaf van je nieuwe huis direct aan de aanschaf van nieuwe meubels. Een nieuwe bank en een nieuwe eetkamertafel. Een nieuwe keuken en nieuwe raamdecoratie. Het laatste waar je aan zult denken is aan de aanschaf van een nieuw bed. Maar is er ooit een beter moment? Dat oude bed weer uit elkaar moeten halen om het te moeten verhuizen is nu niet écht een fijne klus. Het wordt dus tijd om een bezoekje te brengen aan de Beds & Bedding beddenspecialist. Je kijkt je ogen uit!

Kies voor een private shopping ervaring

Een nieuw bed en vooral een nieuw matras uitkiezen voelt altijd wat ongemakkelijk. Dit komt natuurlijk omdat je even wilt gaan liggen, maar als er ook veel andere mensen in de winkel lopen, dan heb je het gevoel dat alles snel-snel moet. Bij alle filialen van Beds & Bedding kun je terecht voor een private shopping ervaring. Je vindt de filialen van Beds & Bedding in Almere, Amstelveen en Zaandam. De slaapspecialist zal, ook buiten de reguliere openingstijden, uitgebreid de tijd voor je nemen om je te voorzien van informatie en advies.

Ontdek je eigen smaak


Afbeelding: Serta Lounge boxspring, Beds & Bedding

Wanneer je toe bent aan een nieuw bed, dan is het belangrijk dat je er één kiest waar je weer een flink aantal jaren mee voort kunt. Ga je voor een sober uitziend bed met een eenvoudig ogend design of ga je voor een van de luxe Serta boxsprings? Dat is natuurlijk helemaal aan jou en aan je partner. Je kunt, voor je afspraak in de winkel, alvast online kijken naar alle verschillende mogelijkheden. Niet alleen voor bedden, maar ook voor nachtkastjes, dekbedovertrekken, kussens en dekbedden kun je hier terecht.

Een nieuw huis een betere nachtrust

Het is fijn te weten dat je, als de verbouwing is afgerond en je daadwerkelijk in je nieuwe huis gaat wonen, je kunt rekenen op een goede nachtrust. Het is daarom wel van belang om op tijd je nieuwe bed te bestellen. De levertijd is, gemiddeld, zo’n 8 weken. Plan je bezoek aan een van de vestigingen van Beds & Bedding dus zodra je de afmetingen van je nieuwe slaapkamer weet!