Een traprenovatie voegt echt iets toe!

Bij het renoveren of verbouwen van je woning denk je waarschijnlijk eerder aan het uitbreken van muren, het plaatsen van een nieuwe keuken en/of badkamer en het leggen van een nieuwe vloer. Maar je vergeet een ontzettend belangrijk item. Je trap!

Een trap wordt vaak over het hoofd gezien, ook al maak je er dagelijks meerdere keren gebruik van. Door je trap te laten renoveren, zorg je er niet alleen voor dat deze weer veilig wordt, je zorgt er ook voor dat je trap een heuse eyecatcher wordt.

De trap zie je vaak al bij binnenkomst

Je ziet het vaak: mensen hebben ontzettend hun best gedaan om de gang op te leuken en er mooi uit te laten zien. Ze hebben echt geïnvesteerd in de eerste aanblik die gasten krijgen zodra de voordeur open gaat. Maar de trap, die is vergeten. Terwijl het laten plaatsen van overzettreden niet eens een hele grote uitgave is. Overzettreden zorgen ervoor dat de trap weer als nieuw wordt. Het is geen klus die je zelf even aanpakt, daar heb je wel professionals voor nodig. Deze professionals, bijvoorbeeld van Traprenovatie Limburg, zorgen ervoor dat je trap meestal al in één dag weer helemaal als nieuw is.

Slijtvast en veilig

Zeker in een wat ouder huis, met een houten trap, zul je op een gegeven moment zien dat de treden wat uitgesleten raken. Ze worden hierdoor gladder en zullen ervoor zorgen dat je gemakkelijker mis stapt. Dat kan erg gevaarlijk zijn. Door overzettreden te laten plaatsen over de bestaande traptreden zorg je ervoor dat de trap weer jarenlang mee kan. Je hebt echt geen compleet nieuwe trap nodig wanneer de constructie an sich nog in orde is.

Behalve slijtvast zijn de treden ook nog eens voorzien van een antislip-reliëf. Dit geeft de treden een meer natuurlijke uitstraling en zorgt er direct voor dat je ook veilig op je sokken de trap op en af kunt gaan.

Kies je stijl

Ga je voor een robuuste stijl met karakteristiek eiken decor of voor een meer industriële stijl met een betonlook? Het kan allemaal. De stijlen zijn door te voeren op de hele trap. Je kunt ervoor kiezen om alleen de treden opnieuw te laten bekleden, maar je kunt ook de complete trap laten aanpakken. Denk dan aan het plaatsen van stootborden en wangen in dezelfde kleur of misschien juist in een contrasterende kleur. Het kan allemaal! Vraag gewoon eens vrijblijvend informatie aan. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden!