Een wastafelmeubel van hout, kan dat wel?

Hout is een sterk en duurzaam product waar veel mensen voor kiezen als het om meubilair gaat, maar kan het ook in een badkamer worden toegepast? Ja, dat kan en we leggen uit hoe dat zit. 

Tot een aantal jaren terug werd het vaak afgeraden om bijvoorbeeld een houten wastafelmeubel in een badkamer toe te passen. Jammer, want juist meubels van hout geven een badkamer een bijzonder natuurlijke sfeer. 

Het hout van het wastafelmeubel wordt optimaal beschermd

Hoe mooi zou het zijn om de badkamer in te richten met eiken als materiaal? Heel mooi! Dit is namelijk een sterke kwaliteit hout die, als deze goed wordt behandeld met speciale lak, het hout optimaal beschermt. De badkamer krijgt in één keer een heel nieuwe uitstraling. 

Laat je dus niet langer wijsmaken dat hout in een badkamer niet toegepast zou kunnen worden. We nemen je hier alle twijfel weg. Wie kiest voor kwaliteit en klasse, kan met heen gerust hart ook kiezen voor het houten wastafelmeubel. Bij Droomhout.nl weten ze daar alles van en kunnen ze je daar uitgebreid over informeren. 

Houten ronde eettafel geeft je interieur een boost

Als liefhebber van hout kun je dit natuurlijke materiaal ook inzetten op andere plekken in je huis. Ooit gedacht aan een prachtige ronde eettafel met een robuuste uitstraling? Kies dan voor een eiken tafel met bijvoorbeeld een stalen onderstel. Daarmee creëer je een industriële look in je woonkamer of keuken. Deze tafel oogt niet alleen mooi, maar geeft direct je interieur een boost.  

Geniet deze ‘tuis’-zomer van een loungebank 

Ook buiten de boel aanpakken? Voor wie al jaren van dezelfde tuinset gebruik maakt, is het nu dé zomer om deze te vervangen door een geschikte loungebank in je tuin. Dit wordt immers de zomer dat je meer dan anders thuis zult zijn. Of we op vakantie kunnen of willen naar het buitenland is helemaal niet zeker. Reden temeer om ons huis lekker comfortabel te maken. Niet alleen binnen, maar ook buiten. Geef je tuin eenzelfde boost en ga voor die heerlijke loungebank. Dat wordt genieten tijdens die lange zomeravonden.