Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ervaar jij pijn tijdens het werken op kantoor?

Een bekende klacht van mensen die langdurig op kantoor werken, is dat zij last krijgen van hun schouders en hun nek. Dat is niet verwonderlijk want kantoorwerk betekent vaak langdurig stilzitten. Dat lijkt geen intensieve houding, maar je spieren staan wel de hele tijd op spanning. Vandaar dat er triggerpoints in je spieren ontstaan. Dat zijn kleine, gevoelige punten waar de spier verhardt. Dat kan leiden tot pijn en het is daarom belangrijk om te zorgen dat je de spieren goed laat doorbloeden. Dat kun je doen aan de hand van een massage. Wie dacht dat je daarvoor naar een therapeut moet gaan, heeft maar ten dele gelijk. Je kunt namelijk ook een massagestoel kopen.

Een elektrische massagestoel is een must voor iedereen op kantoor

Als je lang in dezelfde houding werkt, kunnen spieren uiteindelijk niet meer goed ontspannen. Dat leidt tot ophoping van afvalstoffen in de spieren. Dit worden harde punten en die kunnen pijn gaan doen. Je kunt een doof gevoel in je arm krijgen of voortdurend pijn ervaren. Een elektrische massagestoel is dan alles wat je nodig hebt. Deze stoel kun je in een rustige hoek van het kantoor neerzetten en vervolgens kan iedereen bij tijd en wijle een massage ondergaan. Op die manier worden de spieren weer even los gekneed en komt de doorbloeding weer goed op gang. Na je massage merk je dat je weer energie hebt en dat je er weer tegenaan kunt.

Hoe werkt de massagestoel?

De beste manier om triggerpoints uit je spieren te krijgen, is door ze te masseren. Dat kun je doen door over deze punten te wrijven. Dat is dan ook exact wat de massagestoel doet. Deze wrijft je spieren los terwijl jij in de stoel zit. Jij hoeft je alleen over te geven aan het programma van de stoel. Heb je specifieke klachten, bijvoorbeeld in je schouders? Dan kun je een speciaal programma ondergaan. Wil je je hele lichaam masseren, dan is dat geen probleem voor de stoel. Al je spieren worden aangepakt waardoor de doorbloeding in je gehele lijf weer goed op gang gebracht wordt. Je zult zien dat je je hierdoor niet alleen beter voelt, maar dat het ook een hoop klachten kan voorkomen.

Test je stoel altijd goed

Als je graag een goede elektrische massagestoel wilt kopen, dan kun je het beste eens langsgaan bij de betere leveranciers. In de showroom kun je het aanbod aan stoelen bekijken en je uitgebreid laten voorlichten door een expert. Deze kan je precies vertellen wat voor jouw kantoor de beste stoel is. Probeer de stoel eens en maak dan je keus.