Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Evenement organiseren? Pak het groots aan in Rotterdam!

De Maasstad is de perfecte plek om een grootschalig – of juist intiem – event op poten te zetten. Waar precies? Dat hangt af van wat je wilt!

Als er één Nederlandse stad is die je niet kapot kunt krijgen, is het Rotterdam wel! Compleet aan gruzelementen in de Tweede Wereldoorlog, nu levendiger dan ooit. En daar wil je uiteraard gebruik van maken zodra je een evenement van de grond wilt krijgen. Hoewel dat ook afhankelijk is van je publiek; wellicht bestaat het uit collega’s, vrienden of andere mensen die je al kent. Dan is het werven van bezoekers natuurlijk niet van het grootste belang.

Maar zodra je ze hebt, die deelnemers, hoe weet je ze dan te binden? Daarvoor is alleen het fenomeen Rotterdam niet genoeg. Hier heb je een schitterende locatie voor nodig! Gelukkig zijn die er voor het oprapen. Hieronder vind je enkele voorbeelden, gebaseerd op specifieke evenementen. Hoewel de meeste panden uiteraard multifunctioneel zijn!

Waar is dat feestje?

In Rotterdam uiteraard! Voor gezelschappen van verschillende groottes kun je op verschillende plekken in deze metropool terecht. Eentje die je niet mag overslaan in je overwegingen is Villa Thalia, een veelzijdige locatie die je daarom voor tal van events zou kunnen inzetten. Voldoende ruimte en sfeer vind je ook terug in Theater de Veste, die zelfs in zijn geheel exclusief voor jouw happening af te huren is. En ben jij van plan om een beestachtig goed feest te geven? Dan moet je uiteraard in Diergaarde Blijdorp zijn! Daarnaast zijn er nog talloze plekken te vinden die qua sfeer en inrichting ontzettend uiteenlopen. Daar zit ongetwijfeld jouw perfecte feestlocatie in Rotterdam bij!

Trainingen

Bij Feyenoord, op het veld, dáár wordt pas getraind. Maar ook elders moeten de voetjes flink van de vloer. Of erop, met het achterwerk ferm op een stoel geplant. Want je wilt natuurlijk als team constant scherp blijven en jullie kennis en vaardigheden op het hoogste niveau houden. Zo hebben jullie als bedrijf de beste output, waar jullie weer louter tevreden klanten aan overhouden. Gelukkig staat onder andere de Kunsthal Rotterdam tot jullie beschikking, waar je constant geïnspireerd wordt dankzij de artistieke omgeving. Of zoek je meer een plek die verleden en heden combineert met een blik op de toekomst? Dan moet je namelijk bij de karakteristieke Van Nelle Fabriek zijn.

Bevinden jullie je al op gunstig vaarwater of zijn jullie daar juist naar op zoek? Dan is het Maritiem Museum de plek die je zoekt!

Congres

Gelukkig is Rotterdam typisch zo’n stad die iedereen wel weet te vinden. De perfecte plek dus om jouw congres te houden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Hotel New York, waar zich vroeger de Holland Amerika Lijn vestigde? Menigeen kiest er ook voor om hier te trouwen. Of te vergaderen. En een schitterende mix van geschiedenis en toekomst kom je tegen in de imposante Laurenskerk. Dan hebben we het bovendien nog niet gehad over de multifunctionaliteit van Ahoy! De mogelijkheden houden maar niet op.