Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Extra opslagruimte in de keuken nodig? Ga voor een keukentrolley

Weinig opslagruimte in de keuken? Ga op zoek naar een keukentrolley! Handig en een mooie accessoire om je keuken verder mee aan te kleden.

Keukentrolleys zorgen voor extra opslagruimte

Je weet nooit wanneer je misschien extra opslag nodig hebt, daarom is het beter om op zeker te spelen en te investeren in je een keukentrolley. Geniet van de extra opslagruimte, niet alleen trolleys met planken, maar ook kasten en laden. Bovendien zien ze er geweldig uit in combinatie met een eettafel en dienen ze als een verplaatsbare kar voor het eten. Daarom zijn ze erg praktisch en zullen ze zeker van pas komen in het huis.

Verplaats een trolley waar je maar wilt

De trolley hoeft niet alleen in de keuken te staan, dankzij de wielen kan hij in elke kamer van het huis dienst doen als opslagruimte. Bijvoorbeeld als plank voor handdoeken en andere benodigdheden in de badkamer, waar het er geweldig uitziet als ruimteverlichting voor badkamerkasten. Ze kunnen ook de rol van een kast in de woonkamer vervullen en zien er bijzonder goed uit.

Trolley gemaakt uit de beste materialen

Of je nu op zoek bent naar een houten keukentrolley of een metalen keukentrolley. Als je op zoek bent naar houten trolleys, dan passen ze mooi in een minimalistisch decor in Scandinavische stijl, maar metalen trolleys zien er geweldig uit bij het interieur in de industriële stijl.

Versier en bewaar

Keukentrolleys zijn niet alleen erg praktisch, ze dienen ook een decoratief doel. Stel je een huisje of een tuin voor, hoe geweldig trolleys daar zouden passen, als gereedschapshouder of zouden kunnen worden hergebruikt voor een andere functie. Ze zijn zo multifunctioneel en decoratief, want keukentrolleys zijn niet alleen een versiering op zich, maar kunnen ook een plant of een kaars bevatten die het gevoel van gezelligheid en huiselijkheid uitstraalt. Ontdek hoe geweldig dit meubilair kan zijn en maak je nooit zorgen over het gebrek aan extra opslagruimte in een kamer van het huis.