Folders: onmisbaar voor budgettair wonen

De meeste mensen hebben een budget opgesteld voor hun boodschappen, dagelijkse uitgaven, huishoudelijke uitgaven en andere uitgaven. Als je leeft volgens een budget, dan zijn folders onmisbaar. Welke winkels hebben eigenlijk allemaal folders en waar kun je deze vinden? Wij hebben de meest populaire folders voor je op een rij gezet en waar je deze kunt vinden. Zo kun jij de beste aanbiedingen scoren zodat je eenvoudig onder je budget blijft. 

Lidl folder

De Lidl is één van de grootste budget-supermarkten in Europa. Ook in Nederland vind je in bijna elk dorp en elke stad wel een Lidl. Ondanks dat het een budget-supermarkt is, vind je hier ook redelijk wat A-merken. Die je overigens ook af en toe in de Lidl folder ziet staan. Dus je kunt hier goedkoop A-merken scoren.

Ook vind je hier vaak een grote bakkerij-afdeling, versafdeling, veel huishoudelijke producten en nog veel meer. Dus voor een budget supermarkt valt het nog reuze mee hoe budget de ervaring is. In de Lidl folder vind je de wekelijkse aanbiedingen, zodat je nóg goedkoper uit bent. De Lidl folder is hier te vinden. 

AH folder

Bij de Albert Heijn vind je een breed assortiment aan producten van hoge kwaliteit. Naast een grote selectie aan A-merken, vind je hier ook B- en C-merken. Dus ook al leef je op een budget, ook hier kun je slagen. Bekijk de AH folder en selecteer de laatste aanbiedingen. Door gebruik te maken van de laatste acties geniet je, ook met een lager budget, van A-merken. Bekijk de AH folder hier. Let op. Wil je gebruik maken van de acties, dan heb je een AH-bonuskaart nodig. Deze kun je in de winkel aanvragen of je kunt de cassiere vragen om de AH-bonuskaart te scannen. 

Kruidvat folder

Gel, deodorant, zeep, en nog vele andere hygiëneproducten vind je in de kruidvat folder. Maar dit is niet alles wat de Kruidvat te bieden heeft. Ook vind je hier veel huishoudelijke middelen zoals afwasmiddel, vaatwastabletten, vuilniszakken en nog veel meer. Wil je besparen op huishoudelijke en hygiëne producten? Dan moet je zeker een kijkje nemen naar de acties in de Kruidvat folder. Ook voor snoep, speelgoed en vele andere zaken zit je hier gebakken. 

ALDI folder

Net als de Lidl is de ALDI één van de grootste budgetsupermarkten van Europa. Ook deze supermarkt vind je bijna in ieder dorp en iedere stad. Gebruik de ALDI-folder om nóg goedkoper boodschappen te doen. Naast je normale boodschappen vind je in de ALDI-folder ook zaken als: kleding, speelgoed, huis- en tuinartikelen en nog veel meer. Je kunt dus niet alleen besparen op je boodschappen, maar ook nog eens op vele andere producten die je gebruikt in je huis. Bekijk de ALDI-folder hier

PLUS folder

Is er een PLUS-supermarkt bij jou in de buurt? Bespaar dan op je boodschappen door interessante aanbiedingen te kiezen uit de PLUS-folder. Net als de grote supermarktketens zoals Jumbo en Albert Heijn vind je bij de PLUS vele A-merken, maar ook B- en C-merken. Voor ieder budget is er wat wils in de PLUS-folder. Bekijk de folder hier en wees geen dief van je portemonnee. 

Etos folder

De Etos folder staat vol met leuke acties en aanbiedingen op het gebied van persoonlijke en hygiënische producten. Wil je voor een goedkoop prijsje lekker ruiken of er mooi uit zien met mooie make up? Neem dan snel een kijkje in de Etos folder. Maak gebruik van 1 + 1 gratis acties of van 2e halve prijs acties. Op die manier bespaar je eenvoudig op persoonlijke producten. Bekijk de folder hier

Jumbo folder

Wees zeer goedkoop uit door als 4e in de rij te staan bij de Jumbo, dan krijg je namelijk je boodschappen gratis. Sta je helaas niet als 4e in de rij? Neem dan eens een kijkje in de Jumbo folder. Ook hier vind je leuke aanbiedingen van versproducten tot aan lekkere zoetwaren. Feestje voor de deur? Maak gebruik van bier en wijn aanbiedingen en aanbiedingen op chips en nootjes. Bekijk de Jumbo folder hier en koop A-, B-, en C-merken tegen een lage prijs. 

Action folder

De Action, één van de meest populaire budgetwinkels van Nederland. Hier vind je voor een habbekrats erg leuke dingen voor in je huis. Maar, wat nou als je nog betere deals kunt scoren? Neem dan eens een kijkje in de Action folder. Hier vind je erg leuke acties variërend van elektronica tot aan huishoudelijke producten. Wil je geen enkele aanbieding missen? Dan kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van de Action. Bekijk de folder hier en bespaar je geld!

Blokker folder

Net als bij de Action vind je bij de Blokker een enorm gevarieerd aanbod aan huishoudelijke en elektronische producten. Van tosti-ijzers tot aan een nieuwe telefoon, bij de Blokker vind je het allemaal. Hoe lekker is het om een telefoon tegen een mooie actieprijs te krijgen? Of lekker goedkoop een tosti-apparaat te scoren? Dan moet je écht een kijkje nemen in de Blokker folder. Zo vul jij eenvoudig je kasten op een goedkope manier met huishoudelijke producten. Bekijk de folder hier.

Praxis folder

Heb jij nog klusjes in huis die je moet uitvoeren en wil je dit op een zo goedkoop mogelijke manier doen? Bekijk dan snel de Praxis folder. Hier vind je allerlei aanbiedingen op het gebied van klussen, zoals: gereedschap, bevestigingsmateriaal en andere zaken. Maar ook voor zaken als gordijnen, wasbakken en laminaat kun je bij de Praxis terecht. Kortom de Praxis folder is aan te raden voor élke doe-het-zelver. Je vindt de folder hier.