Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gebruik deze tips voor thuiswerken om de productiviteit en het comfort te ondersteunen

In deze ongekende tijd van sociale afstandelijkheid doen mensen over de hele wereld een van de belangrijkste dingen die ze kunnen doen om zoveel mogelijk thuis te blijven. Veel mensen hebben dan ook onverwacht thuis gewerkt. Hoewel deze tijdelijke overgang naar een thuiskantoor zeer essentieel is voor degenen die in staat zijn, brengt het ook uitdagingen met zich mee. Talloze mensen brengen uren door in hun nieuwe thuiskantoor, of het gebrek daaraan!

Voor degenen die proberen om in hun dag uren te typen op laptops terwijl ze op banken of aan keukentafels zitten, kan het moeilijk zijn om zich te concentreren en productief te blijven. Voeg daarbij de afleiding die gepaard gaat met thuiswerken, inclusief kinderen thuis van school, en het kan ronduit onmogelijk lijken. We hebben een aantal tips die u kunnen helpen uw productiviteit en geestelijke gezondheid te redden. Volg deze stappen om uw werkdag te plannen en uw eigen thuiskantoorruimte te creëren, of u nu een hele kamer kunt commanderen of het beste kunt halen uit een beschikbare hoek van een gedeelde ruimte.

  • Houd normale uren aan: Idealiter houdt u uw uren hetzelfde als op kantoor. Het kan echter zijn dat u enkele wijzigingen moet aanbrengen om de kinderen te kunnen zien en hen te helpen met hun eisen op het gebied van afstandsonderwijs. Of u nu vroeg wakker moet worden en gebruik moet maken van een rustig huis, werkuren moet afwisselen met een echtgenoot die ook thuis is, of ’s avonds moet werken, het is belangrijk dat u zich zoveel mogelijk aan een routine houdt, zodat u, uw collega’s en uw werkgever weten wat u kunt verwachten en u kunt bereiken wanneer dat nodig is. Neem nu even de tijd om te kijken wat het beste werkt voor jou en je gezin, maar ook voor je werkgever.
  • Zoek een afgesloten plekje: Als je de keuze hebt uit verschillende kamers, kun je het beste een kantoor aan huis kiezen dat zich op een apart niveau van je huis bevindt van de meeste activiteit, of het verst verwijderd is van de belangrijkste woonruimtes. (Denk na, rustig!) Voor de meesten kan dit een extra slaapkamer zijn op een lager niveau of aan het einde van een gang die tijdelijk of permanent is omgebouwd tot een thuiskantoor.
  • Scheid een gedeelde ruimte: Als u geen aparte kamer heeft, kunt u een deel van een gedeelde ruimte ombouwen tot uw thuiswerkplek, zoals een familiekamer of een woonkamer. Streef naar een einde van de kamer of een hoek die nog steeds enige visuele afscheiding van de dagelijkse afleiding mogelijk maakt. U kunt ook enkele ontwerptrucs toepassen om uw ruimte visueel te ontkoppelen. Een vloerkleed onder uw bureau kan een kussen voor uw voeten toevoegen, en helpen om uw kantoorruimte te onderscheiden. Een stoelmat kan ook stijl toevoegen aan uw thuiskantoor. Kies er een die duurzaam is en een antisliplaag heeft, zodat hij goed blijft zitten. U kunt ook een ruimteverdeler gebruiken voor geïmproviseerde kastenwanden, of een projectbureau, bureau met planken of aparte boekenplanken plaatsen om te zorgen voor een scheiding met de rest van uw kamer. Zorg er alleen voor dat alle zware stukken zoals planken goed worden vastgezet aan een wand.
  • Zet een bureau op: Het kan verleidelijk zijn om vanuit huis op je bank te werken, met je voeten omhoog en een laptop op je met pyjama beklede schoot. Dit is echter niet ideaal voor de productiviteit en het zal uw rug ook op lange termijn geen goed doen. Als u een bureau heeft, ruim het dan op en wijdt het aan uw werk – van huis uit. Als u geen bureau heeft, kunt u zich tevreden stellen met een kleine tafel of een kaarttafel.