Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gebruikmaken van student verhuizers in Utrecht? Dat kan!

In typische studenten steden, waaronder Utrecht, is het mogelijk om student verhuizers in te schakelen. Het voordeel hiervan is dat de verhuizing soms net even wat voordeliger kan uitpakken. Student verhuizers zijn meestal jonge studenten die studeren in grote steden, waar talloze studenten bijbanen vervullen, zoals achter de kassa, in de horeca en dus ook als student verhuizers een bijbaan vervullen.

Het gemak van student verhuizers

Jonge mannen in de kracht van hun leven, flexibel in hun werktijden, voordelig in te huren en pienter van geest: dát is het grote voordeel van student verhuizers. Studenten kennen vaak zeer flexibele werktijden, waardoor er meer mogelijk is voor mensen die willen verhuizen. Student Verhuizers in Utrecht gaan zeer professioneel te werk, doordat zij vaak voor grotere verhuisbedrijven werken. Dit is een serieus aandachtspunt.

Aandachtspunten bij het inhuren van student verhuizers

Mensen die een verhuizing moeten organiseren doen er verstandig aan dit bij een erkende verhuizer te doen. Ook hier zijn namelijk student verhuizers te boeken tegen een voordelig tarief. Het grote belang van het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf, is dat zij zowel hun personeel als de inboedel van de klanten goed verzekeren. Juist tijdens verhuizingen kunnen er zich snel ongelukken en schadegevallen voordoen. Wie dan jongeren heeft ingeschakeld om de verhuizing uit te voeren kan bedrogen uitkomen. Er moet een organisatie zitten achter een verhuizing die alle voorkomende schadegevallen goed verzekerd heeft; zowel in de woning, tijdens het vervoer en tijdens het plaatsen van de goederen.

Ervaren student verhuizers

Daarnaast is het belangrijk dat alleen ervaren en getrainde studenten deze werkzaamheden verrichten, aangezien er een verantwoording op hun schouders rust om de huisraad volledig in tact over te brengen van punt a naar b. Breekbare, fragiele goederen, maar ook elektronica en dergelijke, moeten niet alleen zorgvuldig verplaatst worden, maar ook zorgvuldig gestald worden in de verhuiswagen, zodat tijdens de verhuisrit de inboedel niet gebutst en beschadigd arriveert op plek van bestemming. Ervaren en geschoolde student verhuizers kunnen deze klus wél klaren en zijn daarnaast ook nog eens goed verzekerd.

Extra services

Student verhuizers zijn niet alleen in te schakelen voor de verhuizing zelf, maar ook kunnen zij vaak vele diensten daarnaast uitvoeren. Denk hierbij aan het inpakken van de hele huisraad en deze markeren. Het inruimen van de nieuwe woning kunnen zij ook voor hun rekening nemen.

Maar ook vele andere praktische zaken kunnen door de studenten uitgevoerd worden, denk daarbij aan:

  • Monteren en demonteren van elektronica
  • Gaten in de muren netjes wegwerken
  • Verwijderen van behang
  • Verwijderen van de vloer
  • Verwijderen van bouwwerken, zoals een oude schuur
  • Tuinafval, tegels en schuttingen verwijderen
  • Afvoeren van puin en afval
  • De woning uiteindelijk bezemschoon opleveren

Dit hele scala aan diensten zorgt ervoor dat klanten, en vooral senioren die uit een huurwoning komen en gebonden zijn aan een nette oplevering, volledig ontzorgd kunnen worden tegen een schappelijke prijs.
Er is dus veel meer mogelijk op gebied van verhuizen met student verhuizers, dan slechts het vervoeren van spullen.

Wie toch liever zelf de verhuizing wil uitvoeren, kan in sommige gevallen het beste een verhuislift huren, deze vergemakkelijkt de verhuizing aanzienlijk bij flat- en portiekwoning verhuizingen.