Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Geef je keuken een upgrade met behulp van deze koffiezetapparaten 

Onderzoek heeft aangetoond dat Nederlanders gemiddeld maar liefst 2,4 kopjes koffie per persoon per dag drinken. Dit is omgerend meer dan 260 liter koffie per persoon per jaar. Mogelijk val jij ook onder de mensen die veel koffie drinken in ons land. Toch is de kans groot dat je nog meer bakkies pleur zult gaan drinken als je ervoor kiest om een nieuw koffiezetapparaat aan te schaffen. Het is dan verstandig om een machine te kopen waarbij je cups kunt gebruiken om koffie te creëren. Dit is namelijk heel eenvoudig om te gebruiken, terwijl het natuurlijk ook nog eens voor heerlijke koffie zal zorgen. De onderstaande apparaten zijn hier zeker goede voorbeelden van. 

Dolce Gusto Genio S Plus

De Dolce Gusto Genio S Plus mag dan wel een klein koffiezetapparaat zijn, alsnog zit het vol geweldige functies. Hierbij kun je onder andere denken aan de temperatuurinstelknop, terwijl het ook mogelijk is om de sterkte van de koffie te verhogen. Dit kun je doen met de espresso boost functie. Daarnaast is het heel gemakkelijk om de drankformaat aan te passen, dit kun je namelijk doen door te draaien aan een knop. Om deze machine te gebruiken zul je Dolce Gusto cups aan moeten schaffen. Hierbij valt er heel veel te kiezen, dus het kan leuk zijn om een proefpakket te kopen. Zo kun je allerlei verschillende smaakjes proeven om te bepalen welk type koffie van Dolce Gusto jij het lekkerst vindt.

Illy Iperespresso X7.1

De Illy Iperespresso X7.1 ziet er zonder twijfel uniek uit. Het heeft namelijk het uiterlijk van een handmatige espressomachine, maar gelukkig is het vele malen eenvoudiger in gebruik. Het biedt namelijk al het gemak van een padmachine. Zo hoef je niet de peulen in de bovenzijde van het apparaat te laten vallen, je kunt de peulen juist in een filterhouder plaatsen.  Deze houder draait en zal op zijn plaats klikken. Het is bovendien mogelijk om de kopjes alvast voor te verwarmen, terwijl de Illy Iperespresso X7.1 ook perfecte romige en schuimige koffies kan maken met behulp van het kleine stoompijpje. Dit zul je wel zelf handmatig moeten doen door melk te stomen.

Nespresso Vertuo Next

Wil je de dag beginnen met een grote mok koffie? De Nespresso Vertuo Next is dan zeker een aanrader. Dit is een apparaat die heel gemakkelijk is om te gebruiken, het is namelijk een zogeheten one touch machine. Dit exemplaar van Nespresso zal dus grote kopjes padkoffie inschenken, wat heerlijk zal smaken. Hiervoor zul je natuurlijk wel Nespresso cups nodig hebben, om precies te zijn heb je Nespresso Vertuo pads nodig hiervoor. Je hoeft daarnaast niet zelf het drankformaat te programmeren, dit zal de machine namelijk zelf doen door de streepjescode op de cup te lezen. Overigens kun je wel zelf het apparaat aanpassen, maar dit is over het algemeen niet nodig.

Lavazza Tiny

Als je op zoek bent naar een kleine machine die niet al te veel geld kost dan is de Lavazza Tiny eigenlijk een must buy. Om van dit apparaat gebruik te kunnen maken heb je natuurlijk Lavazza cups nodig, wat zal resulteren in heerlijke koffie. Doordat dit exemplaar zo compact is kun je het bijvoorbeeld neerzetten in je slaapkamer, maar je kunt het ook meenemen op reis in je camper of caravan. Hierdoor zul je ook tijdens je vakantie kunnen genieten van het geliefde drankje. De Lavazza Tiny kan bovendien gebruikt worden in combinatie met een Lavazza melkopschuimer. Hierdoor is het mogelijk om ook je favoriete mokka, macchiatto of cappuccino te creëren. En dat dus voor relatief weinig geld!