Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gemakkelijk uw foto op plexiglas bestellen

Bij Boer&VanWijk kunt u binnen een handomdraai visuals op vele materialen, zoals een foto op plexiglas online bestellen. Als u op zoek bent naar kwalitatief printwerk in alle vormen, formaten en materialen bent u op het goede adres bij Boer&VanWijk. Of het gaat om een familieportret of een grootschalig project. Een foto op plexiglas online bestellen is enorm in trek en dat is niet voor niets. Acrylaat, de officiële benaming voor plexiglas, is lichtgewicht, flexibel, lichtdoorlatend en iets voordeliger dan glas. 

Bij Boer&VanWijk is het gemakkelijk om een foto op plexiglas online te bestellen. Ze denken in oplossingen en zijn niet bang van een uitdaging. Neem gerust contact met ze op om van alles te bespreken. Ze zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar en voor meer informatie kunt u ook hun website bezoeken.

Boer&VanWijk: wat ze doen

Ze bieden sinds 1950 maatoplossingen en in de loop der jaren hebben ze steeds meer technologieën toegevoegd aan hun arsenaal. Ze focussen zich op stickers, honingraat karton, massieve kunststof en nog veel meer. 

Wat is plexiglas?

Plexiglas staat gelijk aan duurzame kwaliteit. Veel bedrijven zeggen dat ze printen op glas, maar in feite hebben ze het over plexiglas. Er zit een wezenlijk verschil tussen de twee materialen. Zo is glas harder (krast minder snel), maar ook zwaarder en iets duurder. 

Er wordt vaak gekozen voor plexiglas, omdat het een flexibel materiaal is dat veel licht doorlaat en slagvaster is. Ook is het mogelijk om vrijwel onzichtbaar meerdere platen aan elkaar te lijmen met een speciale lijm. Uw foto op plexiglas online bestellen gaat snel en gemakkelijk bij Boer&VanWijk.

Na het printen op plexiglas plaatsen ze een witte, onzichtbare beschermlaag over de afbeelding, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Hun UV-vlakbedprinter is van Zwitserse oorsprong, maar met alle technologie blijft hun dagelijkse werk een ambacht.

Het zwevend ophangsysteem

Boer&VanWijk levert voor zowel consumenten als bedrijven. Ze plaatsen alleen de beste kwaliteit en leveren met een solide ophangsysteem. De kwaliteit van musea en fotogalerijen is nu overal beschikbaar. Een mooie blikvanger hoort in elke ruimte thuis vindt dit Dordtse bedrijf. Een foto op glas op plexiglas online bestellen gaat gepaard met een zorgvuldige bezorging.

Glas versus plexiglas

Zoals eerder al ter sprake kwam is plexiglas minder zwaar dan normaal glas en iets voordeliger. Als u een foto op plexiglas online bestellen wilt bent u verzekerd van een goede koop; dit materiaal is minder gevoelig voor erosie en weerselementen dan glas. Eén van de beste kenmerken van plexiglas is de transparantie; het laat licht beter door waardoor u in veel gevallen minder last hebt van schittering.

Service staat voorop

Boer&VanWijk levert door heel Nederland en België in alle maten en soorten. Neem dus gerust contact met ze op voor een prijsopgave of om de mogelijkheden te bespreken. U bent altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek in Dordrecht. Als u uw foto op plexiglas online bestellen wilt, dan bent u bij Boer&VanWijk aan het juiste adres.