Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Genieten van je tuin in de winter? Dat kan!

Het gezelligste seizoen van het jaar komt er weer aan: de winter. Het seizoen van schaatsen, sneeuw en natuurlijk kerst & nieuwjaar. De heerlijke dagen met een warme chocomel voor een knisperend vuurtje kunnen dan ook niet ontbreken. Wist je dat het goed voor je is om in de winter lekker naar buiten te gaan? Wanneer je 30 minuten je gezicht en handen blootstelt aan zonlicht levert dit al een flinke hoeveelheid vitamine D op. Dit helpt jouw botten te versterken. Gelukkig zijn er genoeg middelen om de kou tegen te gaan. Neem daarnaast je warme chocomel mee naar buiten, en geniet van dit heerlijke seizoen.

  • Vuurkorf

Een warme gloed, knisperend geluid en de heerlijke geur van brandend hout. Dat klinkt als muziek in de oren toch? Een vuurkorf wordt gebruikt om een terras tot in de late uurtjes te verwarmen. Vanwege de spijlen krijgt het hout meer ruimte om te ademen. Dit zorgt ervoor dat je een redelijk groot vuur kan stoken. Plaats stoelen, ver genoeg van het vuur af, op ooghoogte en geniet optimaal van de warme gloed. Neem je warme chocomel, glühwein of marshmallows erbij en jouw avond is compleet.

  • Terrasverwarmer

Met een heater ofwel terrasverwarmer geniet je direct van de warmte. Een terrasverwarmer werkt op elektriciteit of op gas, wat fijn is voor als je niet graag bij vuur in de buurt bent. Een terrasverwarmer op gas is een krachtige heater die een groot oppervlak verwarmt. Daarnaast kun je hem gemakkelijk verplaatsen, omdat je niet afhankelijk bent van elektriciteit. Een elektrische terrasverwarmer heeft nauwelijks opwarmtijd nodig, waardoor jij in no time van heerlijke warmte geniet. Ook komen deze heaters in hangende varianten, wat ideaal is voor als je ruimte wilt besparen. Met een heater zit je er in de winter warmpjes bij!

  • Vuurtafel

Een vuurtafel is een luxere variant van de warmtebronnen. Het is een tafel met een ombouw, met daarin een open haard. Het voordeel hiervan is dat de vuurtafel zowel als tafel en terrasverwarming dient. Twee vliegen in één klap dus! Ook heb je geen last van as of rook, omdat deze tafels op gas werken. Het design van een vuurtafel werkt sfeerverhogend, waardoor je in de winter ook een gezellige tuin hebt. Zie je jezelf al zitten met je vrienden en familie?

  • Warmtekussens

Heb je het nog niet warm genoeg door de bovenstaande warmtebronnen? Dan zijn warmtekussens een mooie toevoeging. Door een warmtekussen achter je rug te leggen, ervaar je een algeheel warmtegevoel. Hierdoor maak jij het buiten net zo comfortabel als binnen. Bovendien zijn deze kussens echte eye-catchers. Ze komen in verschillende kleuren, waardoor ze altijd matchen met jouw tuin.

Weersta de verleiding om binnen te zitten en ontdek wat dit mooie seizoen jou te bieden heeft!