Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gira schakelmateriaal: functionaliteit en design

Ondanks dat schakelmateriaal maar een klein onderdeel van uw woning lijkt te zijn, speelt het een ontzettend grote rol in zowel dagelijks gebruiksgemak als algehele uitstraling van uw woning. Dankzij schakelmateriaal zijn u al uw elektrische apparaten in huis voorzien van stroom, tevens kunt u uw verlichting bedienen met schakelmateriaal. De stijl van deze elementen en afdekplaten kunt u volledig afstemmen op de stijl van de rest van uw woning.

Een vooruitstrevend en geliefd merk binnen het schakelmateriaal is Gira. Gira staat bekend om hun moderne systematische technieken voor woningen en gebouwen die het leven comfortabeler, veiliger en energiezuiniger maken. Gira streeft er naar om zich te blijven verbeteren op het gebied van gebruiksgemak, techniek, milieuvriendelijkheid maar ook design. Zo bestaat het Gira schakelmateriaal uit maar liefst 10 verschillende series aan schakelmateriaal om mensen te voorzien in de perfecte finishing touch voor hun woning. Daarnaast zijn deze series Gira schakelmateriaal ook nog eens in een groot aanbod aan verschillende kleuren en uitvoeringen (mat/glans) te verkrijgen.

Een zeer populaire uitvoering van het Gira schakelmateriaal is de Gira E2 in zwart mat. Woontrends van tegenwoordig zijn met name gericht op het creëren van een industriële, stoere en simpele look. U kunt zich wel voorstellen dat het klassieke roomwitte schakelmateriaal hier wat minder tot zijn recht komt. Door het Gira E2 schakelmateriaal in mat zwart kunt u uw moderne, industriële woning voorzien van de perfecte finishing touch met het trendy mat zwarte effect.