Het eten is klaar? Aan tafel dan maar!

Maar het diner zelf, hoe goed je er ook je best op hebt gedaan, is natuurlijk lang niet alles. Je gasten verwachten namelijk wel van jou dat jij alles uit de kast haalt!

Dat kun je zo letterlijk nemen als je maar wilt. Want alleen de heerlijkste ingrediënten in jouw vakkundig uitgevoerde recepten en sfeervolle aankleding van jouw interieur zijn niet voldoende. De presentatie van jouw kunde is de sleutel tot een succesvolle avond! Hiermee laat je namelijk perfect zien wat je allemaal voor je gasten over hebt. En dat zullen ze onthouden, kunnen we je vertellen.

Is het de bedoeling om deze kleine dan wel brede verzameling mensen vaker over de vloer te krijgen? Dan wil je dus niet zomaar wat koppen, schotels, borden, messen en vorken en plastic bekers op tafel zetten. Nee, dan pak je groots uit! Alles is nodig om zowel de sfeer van de avond als de aantrekkingskracht van je kookkunsten te vergroten. En hoe bereik je dit effect dan precies? Nou, dat kun je nu misschien al wel raden. Hiervoor heb je namelijk het perfecte servies, glinsterend bestek en klinkende glazen voor nodig!

We hebben een aantal populaire merken uiteengezte, zodat je een klein idee hebt van wat je allemaal in huis kunt halen. Veel plezier en succes met het organiseren van een onvergetelijke avond!

Rörstrand

Wat voor de een nostalgisch is, is voor de ander romantisch en andersom. Dat komt omdat je iets zelf moet kennen of hebben meegemaakt om het nostalgie te noemen. Verlang je naar iets dat je niet zelf aan den lijve hebt ondervonden? Dan wordt dat romantiek genoemd. Dat verschil is belangrijk!

Hoe het ook zij, het is nooit verkeerd om te proberen gevoelige snaren te bespelen bij je gasten. Dat zou je zelfs kunnen lukken met de keuze voor het juiste servies! Bijvoorbeeld door de schalen en borden van Rörstrand op tafel te zetten. Mon Amie en Ostindia bereiden je voor op een knusse tijdreis, waar Grace onderdelen qua kleur en stijl een brug slaat tussen het moderne en het klassieke. Vind je het met het oog hierop gek dat dit merk al eeuwenlang van iedere gelegenheid iets bijzonders maakt?

Alessi

Wanneer het op bestek aankomt, kun je je gasten ook behoorlijk in de watten leggen. Zeker wanneer ze tijdens het eten de messen, vorken en lepels van Alessi mogen gebruiken! Zo kom je altijd goed uit, aangezien deze Nederlandse ontwerpen best tijdloos genoemd mogen worden. Dat zorgt ervoor dat je bestek van dit populaire merk bij iedere stijl en setting past! Zodra je niet zeker weet of klassiek dan wel modern qua uitstraling het beste is, kies je met Alessi voor de perfecte middenweg.

Zwiesel 1872

Er hoeft geen drank in het spel te zijn om het samenzijn echt gezellig te maken. Maar kwaad kan een slokje natuurlijk ook niet! De hoogste kwaliteit glaswerk haal je daarom bij onze oosterburen vandaan. Zwiesel 1872 voert namelijk al jarenlang de boventoon als het op prestigieus glaswerk aankomt. Wil je wijn, whiskey of andere dranken inschenken om het je gasten volledig naar de zin te maken? Dan komen deze schitterende glazen altijd als geroepen!