Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Het juiste vloertype voor jouw huis kiezen

Als je overweegt een nieuwe vloer in jouw huis te leggen, zijn er veel opties beschikbaar. Van hout en laminaat tot tegels en tapijt, de keuze is enorm! Maar waar moet je beginnen? We hebben enkele populaire vloer opties voor je op een rijtje gezet om je te helpen beslissen welke het beste is voor bij jou thuis. Lees snel verder!

 

Laminaat

Laminaat is een geweldige optie voor elke kamer in huis. Het is gemakkelijk te onderhouden, en er is een enorm aanbod van stijlen en kleuren, zoals visgraat laminaat bijvoorbeeld. Laminaat wordt gemaakt door een papierachtig, synthetisch materiaal op een kern van multiplex of MDF te lijmen. Ze zijn volledig waterdicht en krasbestendig dankzij een sterke slijtlaag. Laminaat is een geweldige optie voor druk belopen ruimtes zoals gangen en keukens. Het is daarnaast ook nog eens erg betaalbaar!

 

Hardhouten vloeren

Als je op zoek bent naar een klassieke en tijdloze uitstraling, is hardhout de juiste keuze. Het heeft een luxueuze esthetiek die perfect is voor elke kamer in huis. Hardhout is een mooie en natuurlijke optie voor elk huis. Het kan om de paar jaar worden bijgewerkt om het mooi te houden. Hardhout is zeer duurzaam, maar vereist wel goed onderhoud.

 

Tegelvloeren

Tegel is een ander materiaal dat duurzaamheid uitstraalt. Het is vlekbestendig en makkelijk schoon te maken, waardoor het de beste keuze is voor keukens, badkamers en ingangen. Tegels kunnen tientallen jaren meegaan met de juiste installatie. Het is niet alleen geschikt voor commercieel gebruik, maar kan ook prachtig werken in woonomgevingen. Tegels zijn te verkrijgen in een enorme verscheidenheid van kleuren en stijlen, waardoor het gemakkelijk is om het perfecte ontwerp voor het huis te vinden.

 

Tapijt

Tapijt is de traditionele keuze voor veel huizen. Het is gezellig, zacht en stijlvol, waardoor het perfect is voor slaapkamers, woonkamers en familiekamers. Tapijt kan een goede keuze zijn voor het huis als je het niet erg vindt dat het extra schoongemaakt en onderhouden moet worden. Je moet regelmatig stofzuigen om het schoon te houden, en het zal sneller slijtage vertonen dan hout of tegels. Als je nog meer info of opties nodig hebt om te beslissen wat het beste bij jou en jouw huis past, kijk dan een kijkje op Vloerenmarkt. Hier vind je allerlei opties die misschien wel perfect zijn voor bij jou thuis!