Hier kun je als Rotterdammer terecht voor al je verlichting (ook in tijden van Corona)

Op zoek naar nieuwe verlichting voor in huis of in de tuin? Dan zijn er online natuurlijk genoeg mogelijkheden. Maar met dit soort producten is het heel begrijpelijk dat je dit eerst met eigen ogen wil zien voor je het in je winkelmandje stopt. Gelukkig is er voor inwoners rond Rotterdam genoeg keuze bij Straluma, de grootste verlichtingszaak van Nederland. Ja, ook in tijden van Corona!

Door de coronacrisis zijn we meer aan huis gekluisterd dan ooit. Werken, borrels, verjaardagen, winkelen… we moeten het nu allemaal zo veel mogelijk vanuit huis en veelal online doen. Vooral dat shoppen is af en toe nog best even behelpen wanneer de winkels maar beperkt open zijn. Nu zijn we tegenwoordig echt wel gewend om online onze spullen te kopen, maar met sommige items is dat gewoon geen optie, of gewoon niet ideaal. Zoals met verlichting bijvoorbeeld.

Shoppen op afspraak

Het kiezen van de juiste verlichting – zowel qua design als warmtetint – luistert zo ontzettend nauw dat het begrijpelijk is dat je dit liever in de winkel zelf bekijkt. Gelukkig kunnen we sinds kort weer winkelen op afspraak, waardoor de kans op een miskoop vele malen kleiner wordt.

Straluma

Voor de inwoners van Rotterdam en omgeving is Straluma dé plek om de mooiste verlichting te scoren. Met een showroom van ruim 7.500 m² biedt deze winkel in Barendrecht je de ruimste keuze aan verlichting én meubels. Of je nu op zoek bent naar hanglampen, buitenlampen of vloerlampen, Straluma heeft het allemaal, in verschillende prijsklassen, maten, designs én verschillende stijlen.

Omdat de showroom van Straluma behoorlijk groot is, kunnen er in totaal 50 klanten tegelijk shoppen in de verlichtingszaak. Uiteraard allemaal geheel volgens de voorgeschreven regels. Het feit dat er relatief veel klanten tegelijk terecht kunnen zorgt er voor dat een afspraak maken een stuk makkelijker is dan je bij kleinere winkels gewend bent, waar de wachtlijsten automatisch ook een stuk langer zijn. Daarnaast kun je terecht voor een oriënterend bezoek of voor persoonlijk advies.

Ook fijn: je krijgt 30 dagen bedenktijd op je aankoop, zowel bij online als offline aankopen!