Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Hoe maak je je boodschap nog persoonlijker?  

Vooral rond de feestdagen staat de druk om je cadeau te laten opvallen. Natuurlijk zal niet elk geschenk geweldig zijn, lang meegaan of voor altijd worden gekoesterd en herinnerd. Maar het is het proberen waard, niet? Zeker als het gaat om een ​​cadeau voor iemand die echt veel voor je betekent.

De manier om uw cadeau onvergetelijk te maken, is door het persoonlijk te maken. Vaak is een echt persoonlijk cadeau veel zinvoller dan iets van hun lijst te kiezen. Hoewel ik denk dat het belangrijk is om nog steeds dingen van de verlanglijstjes van mensen te halen, kan het echt resoneren met de ontvanger als je het zelf doet en iets unieks bedenkt. Dit laat zien dat je om hen geeft. Dus hier zijn tips om je cadeau persoonlijker en dus gedenkwaardiger te maken.

Koppel uw geschenk aan hun hobby’s en interesses

Bedenk wat deze persoon drijft. Houden ze van hun werk? Beoefenen ze een sport of besteden ze tijd aan een hobby? Probeer een geschenk dat verband houdt met hun interesses. Zijn ze een jachtliefhebber, klassieke filmliefhebber, haakfanaat of seizoenspas houder in het plaatselijke skigebied? Zoek een handige accessoire, een glanzend koffietafelboek of een grappig t-shirt met betrekking tot hun hobby.

Personaliseer letterlijk je cadeau

Er zijn veel dingen die je kunt laten graveren, borduren of reliëf hebben met een naam of andere tekst. Je kan ook een persoonlijke kaart maken, bijvoorbeeld door hiervoor een mooie foto te gebruiken. Er bestaan ontzettend veel dingen om te personaliseren, zoals: bijbels, flesopeners, onderzetters, sieraden, t-shirts, whiskyvaten, boekenleggers en nog veel meer. Zelfs eigenzinnige dingen zoals corn hole-sets en verrassende maar passende cadeaus zoals vogelvoeders.

Maar laat niet zomaar iets gepersonaliseerd worden om iets te personaliseren. Zorg ervoor dat het item iets is dat past bij hun persoonlijkheid en interesses, en neem de tijd om een ​​gepersonaliseerde tekst of boodschap te creëren die recht uit het hart komt.

Creëer een ervaring

Mensen krijgen de hele tijd dingen (en vergeten dingen). Ach, ik kan me waarschijnlijk maar een klein handjevol cadeaus herinneren van de afgelopen verjaardagen, vaderdagen en kerstdagen bij elkaar.

Maar een ervaring is onvergetelijk. Ga naar een voorstelling. Maak een vuurtorentour. Mijn voor goud. Bezoek een nationaal park of monument. Maak een schat- of speurtocht. Huur een limousine. Maak een wandeling. Vind een schattige Airbnb, weggestopt ergens waar je nog nooit bent geweest. Ga bowlen en verdrink jezelf in vette nacho-friet. Op een cruise gaan. Ga naar een themapark. Verras de ontvanger met ingepakte tassen en ga op roadtrip. Het maakt niet uit of de ervaring die u creëert duizenden dollars kost of slechts een tank benzine. Het belangrijkste is dat je je hart erin legt.

Ze zullen het zich zeker herinneren.