Hoe richt je een huis smart in? 


Zo kun je jouw woning smart inrichten

Wil je jouw huis smart inrichten? Een slim huis heeft je diverse voordelen te bieden. Zo zal je niet alleen meer gemak ervaren, maar ook een extra stukje comfort. Daarbij bespaar je op je energieverbruik en je kosten en kun je middels onder andere een Bold Smart lock voor meer veiligheid in huis zorgen. Ben jij benieuwd hoe je jouw woning het beste smart kunt inrichten? Lees dan snel verder, want wij vertellen je meer over de beste opties die er zijn op het gebied van smart wonen.

Kies voor slimme verlichting

Maak de keuze voor slimme verlichting in huis. Smart verlichting biedt veel gemak, comfort en zorgt ervoor dat je beter zicht hebt in je woning. Je kunt je lampen gewoon vanaf de bank aan- en uitzetten of vanuit bed de lampen bedienen. Zo hoef je niet meer in het donker naar de lamp te lopen met de kans dat je ergens over struikelt. Ook kun je de verlichting dimmen wanneer gewenst. En dat die je geheel vanaf jouw tablet of smartphone.

Koop een slimme thermostaat

Ook een slimme thermostaat is zeer handig in huis. Deze thermostaat stemt de verwarming geheel automatisch op jouw gedrag af. Je heeft diverse functies waardoor de bediening net wat eenvoudiger is en je zelf ook energie bespaart. Zo hoef je niet meer de klok zelf te programmeren en kun je de verwarming bedienen vanaf welke plek dan ook.

Plaats een smart lock

Een smart lock kopen bij Bold zorgt ervoor dat je jouw woning nog beter kunt beveiligen.
Het smart lock is gemakkelijk te installeren en zorgt voor meer veiligheid bij je deur. Je kunt het slimme slot vanaf elke plek bedienen en je kunt hem ook openen zonder telefoon. Bovendien krijg je pushmeldingen bij het gebruik ervan. Het cilinder van dit slot is vrijwel niet kapot te krijgen en bevat een keurmerk van 3 SKG sterren.

Zet smart speakers in de woonkamer

Ook smart speakers zijn ideaal in huis. Zo kun je vanuit het hele huis de muziek bedienen door simpelweg spraakopdrachten in te spreken. Je kunt je smart speaker ook vragen stellen, waardoor je op de hoogte kunt blijven van het nieuws, het weer, de datum en tijd en de files die er zijn. Zo hoef je niet meer naar een browser op je smartphone te surfen en bespaar je weer tijd.

Voor welke smart oplossingen voor in huis kies jij?