Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Hoe richt je een tuin leuk in?

Je hebt erg veel verschillende soorten tuinen. Zo heb je bijvoorbeeld tuinen met veel planten en gras en tuinen die vooral bestaan uit tegels. Vooral met zomerdagen kan een tuin erg fijn zijn. Op het moment met lekker weer kun je namelijk lekker de tuin in en hoef je niet per se de deur uit. Het is dan wel zo leuk als je in een gezellige tuin kunt zitten, maar hoe zorg je daarvoor? Hieronder lees je daar meer over!

Verlichting voor in de tuin

Natuurlijk heb je voor overdag geen verlichting nodig. Dit is zelfs overbodig. Toch kan het op een warme zomeravond erg gezellig zijn om wat verlichting in de tuin te hebben. Hierbij kun je denken aan kleine lampjes die op een rijtje hangen, maar ook kun je spotjes of een grote lamp kiezen. Door middel van verlichting zorg je ervoor dat je nog wat kunt zien in de tuin en het daarnaast extra gezellig wordt.

Kleur in de tuin brengen

Sommige tuinen bestaan al uit veel gras en planten, maar sommige tuinen hebben hier nog te weinig van. Het kan dan erg leuk zijn wat bloemen of planten aan de tuin toe te voegen. Hierdoor breng je veel kleur aan. Dit is zowel leuk als je in de tuin zit als dat je vanuit je woning de tuin in kijkt. En zeg nu eerlijk, iedereen wordt toch vrolijk van leuke kleuren!

Kunst in de tuin werkt ook

Vooral voor kunstliefhebbers kan het erg leuk zijn om verschillende kunst aan te brengen in de tuin. Zo kun je denken aan beeldjes. Je hebt veel verschillende soorten beelden die je aan kunt schaffen op eigen smaak. Dit is ook een erg leuk idee als luxe relatiegeschenken. Een beeld kan erg persoonlijk zijn en daardoor nog leuker voor in de tuin. Naast de beeldjes kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een schilderij. Deze kun je aan de schutting of een muur hangen. Hierdoor breng je ook weer een extra detail aan de tuin en zal de muur of schutting minder kaal worden.

Water in de tuin

Water in de tuin kan erg leuk zijn. Hierbij kun je denken aan een vijver, maar dit is al snel een grote investering. Er zijn verschillende opties om water toe te kunnen voegen aan de tuin. Door middel van water in de tuin zorg je ervoor dat er iets van actie gebeurt. Water staat nu eenmaal nooit stil. Daarnaast kan het en erg fijn en ontspannen geluid geven. Dit is dus extra fijn als je lekker in de tuin een boekje wilt lezen of even de ogen dicht wilt doen.

Neem een spiegel voor in de tuin

Spiegels voor in de tuin. Het klinkt misschien gek, omdat je spiegels meestal op plekken ziet waar je ze echt nodig hebt. Toch kan een spiegel voor in de tuin een erg leuke toevoeging zijn. Net als het schilderij kan het kale plekken op de schutting of muur opvullen. Daarnaast is het toch best fijn om ook in de tuin af en toe te kunnen kijken hoe je eruit ziet. Een spiegel kan net dat puntje op de i zijn, zodat de tuin er weer helemaal leuk uitziet.