Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Housewarming cadeau

Een nieuw huis is niet alleen een reden voor een feestje, maar bij een housewarming hoort ook een cadeau! Ben je op zoek naar inspiratie en wil je graag een leuk housewarming cadeau kopen? Dan ben je bij Wonen Inside aan het juiste adres. 

Hier vind je een selectie aan leuke en originele housewarming cadeaus waarmee jij bijvoorbeeld vrienden of familie blij mee maakt. Klik op het cadeau dat je graag wilt aanschaffen en je wordt doorverwezen naar een aanbieder waar je het housewarming cadeau kunt kopen.

Housewarming cadeau idee

Is je vriend of familielid verhuist en wil je graag een housewarming cadeau idee opdoen? Bekijk ons diverse aanbod en doe inspiratie op. Onze aanbod is origineel en divers, waardoor je al snel veel inspiratie opdoet. Zo vind je hier warme fleecedekens waarmee je lekker op de bak kunt liggen, maar bijvoorbeeld ook een blikjespers. Die kunnen ze direct bij de housewarming gebruiken om blikjes bier klein te persen, erg handig!

Housewarming cadeau man

Gaat je broer verhuizen? Geen probleem. Hier vind je ook een housewarming cadeau voor een man. Denk bijvoorbeeld aan een pakket waarmee je je eigen biertje mee kan brouwen. Of is het meer een wijndrinker? Dan hebben we ook een wijnfles die gevangen zit in een puzzel. Na het oplossen van een leuke puzzel kan jouw vriend of familie lid een lekker wijntje drinken op de housewarming. Overigens kun je hier een housewarming cadeau halen voor zowel een man als een vrouw.

Cadeau housewarming stel

Zoek je een cadeau voor een housewarming van een stel? Denk dan bijvoorbeeld aan een leuk spelletje. Ook die vind je in ons aanbod. Is het een stel dat van reizen houdt? Dan hebben we bijvoorbeeld ook een leuke wereldkaart waarbij je kunt aangeven waar je geweest bent. Bij Wonen Inside vind je eenvoudig een cadeau voor de housewarming van een stel. Met slechts enkele klikken heb jij een origineel cadeau in huis.

Housewarming cadeau student

Krijgt één van je vrienden of familieleden een nieuwe studentenkamer? Ook hier hebben we passende cadeaus voor. Denk bijvoorbeeld aan een hoofdmassage apparaat. Na de stress van tentamens kan jouw studerende vriend of familielid lekker ontspannen met dit cadeau. Of denk aan een originele flessenopener die de dopjes direct opvangt in een opvangbak, erg handig voor een student! Koop je housewarming cadeau voor een student bij Wonen Inside!