Ik bouw een nieuwe keuken, maar wat heb ik allemaal nog meer nodig?

Ga je verhuizen, en wil je een nieuwe keuken in je nieuwe stulpje plaatsen? Of is je oude keuken aan vervanging toe? Met het bouwen van een nieuwe keuken komen een hele boel zorgen. Met alleen al het maken van een prachtig ontwerp, het kiezen van een frisse kleur, prachtige tegels en moderne kastjes kan je het al heel druk hebben. Daar komt nog eens bij dat er erg veel nieuwe spullen moeten komen! Maar wat heb je allemaal nodig in je nieuwe keuken? Deze blog geeft je een perfect overzicht van alles wat je nodig hebt!

Stap 1: Kies een prachtige nieuwe tafel en stoelen

Als je allemaal nieuwe kastjes krijgt, een nieuwe vloer en andere kleur muur dan is de kans groot dat je oude tafel en stoelen erg vloeken met dit alles. Misschien is het verstandig om een nieuwe tafel met bijpassende stoelen te kopen, die perfect aansluiten op de rest van jouw prachtige nieuwe keuken. Zoek bijvoorbeeld naar een mooie tafel die perfect aansluit op jouw nieuwe keukenblad. En een stoel die perfect kleurt bij jouw nieuwe tegels. Op deze manier maak je de nieuwe keuken tot een prachtig geheel.

Stap 2: Koop een nieuwe pannenset

Zijn jouw oude pannen aan vervanging toe? Is de anti aanbak laag volledig verdwenen en zit er nog net geen roest op de pannen? Tijdens de verbouwing van jouw nieuwe keuken is het perfecte moment aangebroken om al die oude pannen weg te gooien, en een nieuwe en glanzende pannenset aan te schaffen!

Stap 3: Maak het af met een nieuwe bestek en servies set!

Nu je die prachtige nieuwe pannenset hebt gekocht is het misschien ook tijd om het bestek en servies te vervangen. Bestek en servies komt in allerlei soorten en maten, van groot tot klein en verschillende kleuren. Misschien denk je eraan om een nieuwe bestekset en servies aan te schaffen. Verstandig, maar let op wat je koopt. Bestek komt in vele soorten maten maar vooral prijzen! Bestek kan erg prijzig zijn, en na de bouw van jouw nieuwe keuken is dit niet iets waar je graag veel geld aan uitgeeft. Een verbouwing is immers al duur genoeg! Gelukkig zijn er websites waar je prachtige serviessets en besteksets kan kopen.

Is jouw nieuwe keuken helemaal klaar? En heb je alle bovenstaande stappen gevolgd? Voilà! Jouw nieuwe is helemaal klaar om aan al je vrienden en familie te showen. Meer tips voor een prachtige keuken? Of wil je meer tips over je woning? Lees dan eens een van onze andere blogs!

Bron: https://www.sola-fabriekswinkel.nl/

Lees ook eens onze handige handleidingen voor de keuken: