Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Interieurtrends en nieuwe ontwerpen voor 2023 van Whoppah

Ruwe en gedurfde oppervlakken en structuren zijn dit jaar de trend in meubels

Omdat we de meeste tijd binnenshuis doorbrengen, zoeken we nu creatieve manieren om op alle mogelijke manieren weer in contact te komen met de natuur. Naast het toevoegen van planten aan uw interieur, kunt u ook natuurlijke elementen toevoegen in de vorm van ruwe houten tafels. Deze voegen een gedurfd statement toe aan uw interieur en zorgen voor een sterke verbinding met de natuur op een unieke manier. De houten salontafel verbetert de design-esthetiek van deze woonkamer met verschillende niveaus en past bij de modulaire opzet van de hele kamer. U kunt elk bankstel van uw keuze gebruiken dat bij de salontafel past. We hebben bamboe scheidingswanden en rotan lampenkappen gebruikt om de natuurlijke, rauwe en gedurfde oppervlakken te versterken.

Houtsnijwerk en ingewikkelde ontwerpen raken nooit uit de mode

Dit jaar zien we ook vintage en traditionele meubels een grote comeback maken. Omdat hout zelfs in dit tijdperk zijn indruk intact houdt, is het overduidelijk dat de vintage trend nergens heen gaat. Om deze stijl te omarmen, kun je een uit hout gesneden bankstel toevoegen met een kussen zitting en een bijpassende salontafel van Roche bobois. Jori banken of een Leolux salontafel voor een extra stijl impact. Voor de kasten en boekenplanken kunt u fineer of houten laminaat gebruiken dat past bij het houten bankstel. Voeg wat hoge potplanten toe om het geheel af te maken. Wij hebben gekozen voor vinyl vloeren die passen bij het houten thema van de woonkamer. Kies voor gedempte muren om de aandacht te vestigen op de ingewikkelde ontwerpen van de bank.

Voeg een trendy toets toe aan jouw kantoor thuis met een design studio meubel 

Als we het hebben over de huidige meubeltrends, kunnen we de kleurentrends niet negeren, vooral als het de prachtige Pantone-kleur van 2022 is met de naam, Very Peri. De combinatie van blauw met paars en rode ondertoon is een perfecte mix van stabiliteit en vrolijke vibes. Je kunt het gebruiken om jouw modulaire kantoorinrichting te accentueren. De Very Peri tint op de matglazen luiken en de bijpassende wand geeft de ruimte een positieve vibe en zorgt voor een ergonomische thuiswerk opstelling. De wandkast heeft een combinatie van open en gesloten opbergmogelijkheden en een uitklapbare richel. Je kunt nog een tafel toevoegen met een bedrijfsstoel als je een werkend stel bent en graag samenwerkt in het comfort van jouw huis.

Graag deze actuele meubeltrends in jouw huis verwerken? Kom langs in de showroom van Whoppah en laat je gratis informeren, en onze ontwerpers nemen het vanaf daar over. Onze gepersonaliseerde interieuroplossingen, snelle turnaround tijd en de beste materialen en technologie maken het vernieuwen van jouw huis tot een peulenschil.